AK Partili Karakaş'tan şok iddia: Esenyurt Meclis'ini feshetmek istiyorlar!

AK Partili Karakaş'tan şok iddia: Esenyurt Meclis'ini feshetmek istiyorlar!
Esenyurt Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Gazanfer Karakaş, ilçe gündemine ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'un Meclis'i feshettirme gayretinde olduğunu iddia eden Karakaş, “Meclis'i feshettirip, tekrar seçime giderek çoğunluğu eline almak istiyor olabilir. Bunun için de her gün ayrı bir mağduriyet yaratıyor” dedi

Esenyurt Belediye Meclisi'nin AK Parti Grup Başkanvekili Gazanfer Karakaş, Esenyurt gündemine ilişkin gazetecilere açıklamalar yaptı. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'u hedef alan Karakaş, Bozkurt'un Esenyurt'a hiçbir anlamda hizmet etmediğini ve sürekli mağduru oynadığını iddia ettti. Karakaş, “Bugün Esenyurt'a bakıyorsunuz hiçbir hizmet yok. Elle tutulur, gözle görülür bir çalışma da yok. Buna rağmen Kemal Deniz Bozkurt'u eleştirdiğimiz zaman kendisi hemen mağdur rolüne bürünüyor” dedi. Bozkurt'un mağduru oynadığının altını çizen Karakaş bunun temel sebebinin ise Meclis'i feshettirme gayreti olduğunu iddia etti. Karakaş, “Kemal bey açık bir şekilde meclisimizi feshettirme derdine düşmüş. Kendince hem mağduru oynayacak hem de meclisi feshettirip yeniden Esenyurt'ta seçime gidecek. O seçimde de kendince çoğunluğu sağlayıp, AK Parti'nin meclis çoğunluğunu ele geçirecek. Biz bunların hepsinin farkındayız” ifadelerini kullandı.

Esenyurt'ta hizmet yok

Esenyurt'un çok kötü yönetildiğini de anlatan Karakaş, “Bakıyorsunuz sürekli bir ek bütçe talebi. Para istiyorsunuz da hizmetiniz var mı? Yok. İnanın bugün Esenyurt'ta hizmet yok. Şimdi ek ödenek istiyorsunuz. Peki soruyoruz okul temeli mi attınız? Yok. Camii temeli mi attınız? Yok. Park mı yaptınız? Büyükşehir parkı mı yaptınız? Yok. Yollar mı asfaltlandı? Yok. Parklar mı yenilendi? Yok. Peki ne yaptınız? “İşte festivaller yaptık” tamam güzel de başka n'aptınız? Hiçbir şey yok. Peki paralar nerede? Ona da cevap yok. Peki ek ödeneği ne için istiyorsunuz? Ona da doğru dürüst bir cevap veremiyorlar. Sürekli “yapacağız, edeceğiz” modunda gezip duruyorlar. Kem küm. Başka bir şey yok” diye konuştu.

Bol bol algı yapıyorlar

Esenyurt'ta hizmetin olmadığını fakat bol bol algı yönetimi yapıldığını da anlatan Karakş, “Üç yıldan beridir, Esenyurt Belediyesi hizmetin olmadığı icraatin olmadığı ama bol bol algı yönetiminin yapıldığı, yanlış bilgilendirmelerin yapıldığı bir sürecin içinde. Ve maalesef hemen meclis sonrasında başlamak üzere Kemal bey ve yönetimi bu meclisteki durum üzerinden algı yönetimi yapmaya başladı ve yanlış bilgilendirmelere başladı. “Eefendim biz sizi halka şikayet edeceğiz” diyorlar. Niye “önümüzü kapatıyorsunuz" diyorlar. Yahu önünüz açık, verdiğiniz bütçe ortada sizin hiçbir şey yapmadığınız ortada. Bu halk neyin ne olmadığını görüyor. Dolayısıyla biz halkımızın sağ duyusuna ve ferasetine inanıyoruz ve bize vermiş olduğu meclis çoğunluğu yetkisiyle onların adına şu an belediye başkanı ve yönetimini denetlemeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Belediye başkanı oturaklı olmalı

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt'a yönelik eleştirilerini sürdüren Gazanfer Karakaş, “Bir belediye oldu bitti anlayışıyla, sürekli 'ben bilirim' diyerek yönetilmez. Belediye başkanı dediğiniz kişi oturaklı olmalı. Koltuğa yakışır bir tavır içinde kenti yönetmeli” dedi. Bozkurt'un meclisi feshettirme yönünde girişimleri olduğunu da iddia eden Karakaş, “Bildiğiniz gibi belediye başkanı sürekli seyahatlere çıkıyor. Kah İngiltere'de geziyor kah başka bir yerde geziyor. O gezerken Meclis'te de hep bir kaos çıkıyor. Geçtiğimiz ayda Esenyurt Belediye Meclisi'nde yaşananları hatırlıyorsunuz. Kemal Deniz Bozkurt bu kargaşa ortamını bilerek yaratıyor. Kendisini mağdur gibi gösterip meclisi feshettirme yeniden bir seçime giderek, meclis çoğunluğunu ele geçirmek istiyor” dedi.

HABER: BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.