Ekmekte buluşalım

Ekmekte buluşalım
Esenyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi, Kızılay’ın vermiş olduğu organizasyon desteğiyle “Ekmeğimizi Paylaşıyoruz” sloganıyla yapmış oldukları ekmek yardım dağıtımının ikincisini, Esenyurt Kıraç meydanda gerçekleştirdi

Esenyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi zorlu geçen bu pandemi günlerinde bir nebze de olsun halkın yüzünü güldürdü. “Ekmeğimizi Paylaşıyoruz” sloganıyla ilkini Esenyurt Köyiçi meydanda gerçekleştirdi. Kızılayın vermiş olduğu destek organizasyonuyla Esenyurt Kıraç meydanda ikinci defa halkla buluştu. Bu etkinliklerin devam edeceğini belirten Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, "Esenyurt kadın meclisi tarafından düzenlenen bir organizasyon. Geçen hafta Esenyurt Köyiçi meydanda 2500 tane ekmek dağıtımı sağladık. Bu çalışmalarımız birkaç hafta daha devam edecek. Mahalle muhtarlarımızın belirlemiş olduğu noktalarda koordineli olarak çalışıyoruz. Amacımız sadece ekmek dağıtımı değil. Vatandaşlarımızın diğer gıda ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Esenyurtlu vatandaşlarımızın desteğiyle bu etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.


Olmazsa olmazımız

Esenyurt Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Çiğdem Çınar ise "Öncelikle çok mutluyum. Yemek deyince aklımıza ilk gelen şey ekmektir. Hiçbir şey olmazsa bile karnımızı sadece ekmekle doyurabiliriz. Bu yüzden ekmek olmazsa olmazımızdır. Bizimle ekmeğini paylaşmak isteyen vatandaşımız günden güne çoğalıyor. Esenyurt’un farklı bölgelerinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Amacımız Esenyurt’un her köşesindeki vatandaşımıza ulaşıp ekmeğimizi paylaşmaktır" ifadelerini kullandı.


Hatırlatmak istedik

Esenyurt Talatpaşa Akevler Mahalle Muhtarı Süheyla Karademir de "Esenyurt kent konseyi kadın meclisi olarak amacımız gelen bağışlarımızı toparlayıp, Esenyurt’un ortak noktalarında buluşup ve bunları vatandaşımıza ulaştırmaktır. Toplum olarak paylaşmayı unuttuk. Bizlerde “Ekmeğimizi Paylaşıyoruz” sloganıyla bu değerlerimizi yeniden halkımıza hatırlatmak istedik" dedi.

Esenyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin düzenlemiş olduğu organizasyona; Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, Esenyurt Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Çiğdem Çınar, Esenyurt Kent Konseyi genel sekreteri Zeynel Çambeli, Esenyurt Talatpaşa Akevler Mahalle Muhtarı Süheyla Karademir ve birçok kadın meclis üyesi katılım sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.