Esenyurt Niğde'den 300 ton patates aldı

Esenyurt Niğde'den 300 ton patates aldı
Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Niğde'den ilçede dağıtmak üzere 300 ton patates aldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde İl Başkanı Erhan Adem, Belediye Başkanı Bozkurt’a teşekkür etti

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Niğdeli çitçiden, halka dağıtmak üzere 300 ton patates satın aldı. Konuyla ilgilenilmesi için görevlendirilen Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Muharrem Taş ve Esenyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Haşim Baki, patateslerin alımı için Niğde’ye gitti.

Bozkurt'a teşekkür etti

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, "Geçen hafta Niğdeli çiftçilerin dertlerini dinleyen sevgili Cumhuriyet Halk Partili belediyeler, burada Niğdeli çiftçilere biraz da olsa katkılarını sunmak üzere, Esenyurt Belediye Başkanımız özellikle buradan patates alımını gerçekleştirmiştir. Hükümet yetkililerinin duymadığı, çiftçinin sesini Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerimiz duymuştur. Esenyurt Belediye Başkanımız sayın Kemal Deniz’e Niğdelilerin adına, partim adına teşekkür ediyorum. Böyle belediye başkanları olduğu için de gurur duyuyorum" dedi.

Milleti unuttular

Erken seçim talebinde bulunan Adem, "Geçen haftaki çiftçilerimizin değerlendirmesinden sonra, patatesi kirli siyasetinize alet etmeyin diyen, çiftçi sorunlarını dile getirdik diye, milletvekilleri burada açıklamalar yaptı. Milletvekilleri ve AK Parti yöneticileri sadece kendi iç sorunlarına dönmüştür ve milleti unutmuşlardır. Biz buradan bir kez daha tekrarlıyoruz, cesaretiniz yüreğiniz varsa milletin önüne sandığı koyarsınız ve milletin önünü açarsınız. Biz parti olarak erken seçim istiyoruz. Milletin sorunlarıyla ilgilenmiyorsunuz, ülkeyi unuttunuz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.