Halis Kahriman: Dert varsa DEVA da var!

Halis Kahriman: Dert varsa DEVA da var!
DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, ilçede düzenlenen toplantıda partililere seslendi. Türkiye'nin birçok sorunu olduğunu kaydeden Kahriman, “Her şeyin farkındayız. Ama hiç merak etmeyin. Dert varsa DEVA da burada. Deva da var. Türkiye için göreve hazırız” dedi

DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanlığı, Mahalle Buluşmaları kapsamında Onurcan Davet Toplantı Salonu'nda düzenlediği etkinlikle partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi. DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman'ın ev sahipliğini yaptığı toplantıda birlik, beraberlik mesajları verildi. Türkiye için DEVA Partisi'nin göreve hazır olduğunu anlatan Kahriman, “Türkiye'nin dertleri var, problemleri var. Bize bu noktada sorumluluk düşüyor. Ülkemiz için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. DEVA Partisi olarak bizim de amacımız budur. Türkiye'nin sorunlarını tek tek ele alıyoruz. Bunu yaparken de belli bir bölgeye, zümreye değil bütün bir ülkemize hitap ediyoruz. Ne sağcı ne solcu herkesin partisiyiz. Kim kendini Türkiye'nin göbeğinde görmek istiyorsa işte orada adres DEVA Partisi'dir. Dolayısıyla biz bu partiyi kurarken; kadınlarımıza kıymet verdik. Kadınlarımıza yüzde 35 kota getirdik ve parti içinde kadın temsilini yükseltmek istedik. Bu rakam yeterli mi? Tabii ki yetmez. Bunu daha da artırmalıyız. Çünkü değişim istiyorsak kadınlarımızın daha çok siyasetin içinde olması lazım” dedi.

Gençlerin arkasında yürürüz

DEVA Partisi için gençlerin çok kıymetli olduğunu da vurgulayan Kahriman, “Yine kadınlarımız gibi geleceğimize yön verecek diğer bir kesim de gençlerimiz. Şu an 30 milyon genç seçmenimiz var. Gençler ülkemizin geleceğine karar verecek. Yine partimizde de yüzde 20 gençlik kotası mevcut. Ve bilsinler ki biz gençleri arkamızda yürütmeyeceğiz. Gençler önümüzde yürüyecek biz onların arkasında yürüyeceğiz. DEVA Partisi olarak bizim yegane anlayışımız budur. Yine diğer önemli bir politikamızda bugüne kadar hiç siyaset yapmamış insanları partimize kazandırmak. Bu konuda da ciddi bir kazanım sağladık” diye konuştu.

20 tane eylem projesi hazır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da eleştiren Halis Kahriman, “Şimdi böyle bir oluşum içinde ülkemiz için mücadele ederken, neler oluyor? Sayın Cumhurbaşkanımız 6 siyasi parti üzerinden “hiçbir şey söylemediler” diye bizleri eleştiriyor. Ey sayın cumhurbaşkanı, DEVA Partisi Türkiye tarihinde hiçbir siyasi partinin yapamadığını yapıyor. 500 kişilik bir kadro oluşturduk. Ve bu kadro ne yaptı? Türkiye'nin eksikliklerini masaya yatırıp 20 tane eylem projesi gerçekleştirdiler. İktidara dahi gelmeden sağlıktan, eğitime, sanayiye kadar birçok alanda projemizi geliştirdik bunlardan 6 tanesini de paylaştık. Bunu niçin yaptık? Çünkü biz yarın iktidara geldiğimiz zaman çalışmaya başlayacağız. 24 saat içinde değişimi başlatacağız” ifadelerini kullandı.

BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.