İYİ'ler tablet dağıttı

İYİ'ler tablet dağıttı
İYİ Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı, ilçede yaşayan ve maddi durumu kötü olan ailelere tablet dağıttı. Online eğitim döneminde çocukların eğitimden geri kalmaması için böyle bir çalışma yaptıklarını anlatan İlçe Başkanı Hakan Akkuş, “Bu çalışmamız devam edecek” dedi

İYİ Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı, pandemi döneminde devam eden online eğitim süreci için maddi durumu olmayan ailelerin çocuklarına tablet desteği verdi. İlçedeki ailelere dağıtılan tabletlere ilişkin konuşan İYİ Parti İlçe Başkanı Hakan Akkuş, “Memleketin durumu ortada. Özellikle Esenyurt özelinde ciddi bir sıkıntı var. Öğrencilerin EBA'ya ulaşmakta zorlanıyor. Biz de bunları tespit ediyoruz. Evlerin telefonu, tableti olmayan birçok aileyi tespit ettik. İlk etapta 25 aile belirledik. Gidip gerçekten ihtiyaçları var mı yok mu diye baktık. Bugün de iş insanımız Cemal Erkin'in maddi katkıları sayesinde bir miktar tabletlerden alarak, ilçemize gelen arkadaşlara hediye ettik. Buraya gelemeyen arkadaşlarımız için de biz gidip dağıtacağız. Biz bu yardımlara devam etmeyi de planlıyoruz. Ama bunu kendi gücümüzle yapmamız çok güç. Biz bunları ancak semtimizdeki iş insanlarıyla birlikte yapabiliyoruz. Onlara derdimizi, vatandaşın ihtiyaçlarını anlatıyoruz. Cemal Erkin de bu anlamda ilk desteği kendisi vermek istedi. O'na da teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Mutluluk yaşadık

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından da bir paylaşım yapan İlçe Başkanı Akkuş şu ifadeleri kullandı; “Eğitim sistemi çökmüş, maalesef durumu iyi olan öğrencilerimiz derslere katılabiliyor, durumu iyi olmayan çoğu öğrencilerimiz tableti olmadığından derslere katılamıyor. Hiçbir hükümet yetkiliside çıkıp bu konu hakkında açıklama yapmıyor. Aileleri çaresizliğe iterek eğitimde bile insanlar arasında ayrım yapmış. Bu sistem devam edemez eğitim sistemi tıkanmış durumda. Biz İYİ’ler olarak İlçemizde kendi imkanlarımızla temin ettiğimiz tabletleri, uzaktan eğitimin başladığı günden bugüne derslere katılamayan öğrencilerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşadık. Tabletleri temin etmemizde bize destek olan İl Başkanlığı Kalkınma Politikalarında görevli aynı zamanda İlçemiz Kalkınma Politikalarından sorumlu Divan üyemiz Cemal Erkin beye teşekkür ederiz. Ayrıca bize destek olarak bizimle öğrencilerimizi evlerinde ziyaret edip sorunlarını yerinde dinleyen GİK üyemiz İsmet Koçak, Meclis üyemiz Enver Demir, İlçemiz Kadın Politikalarından Sorumlu Dilek Akdoğan ‘a teşekkür ederiz.

iyi parti esenyurt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.