Kaldırımlar yenileniyor

Kaldırımlar yenileniyor
Esenyurt Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan çalışma programı kapsamında ilçe genelinde bulunan bozuk yol ve kaldırımlar tespit edilerek yenileme çalışmaları yapılıyor.

Gerenli, Alternatif Yol tamamlandığında önemli bir aks olacak Değirmen Caddesi’nden yapımı devam eden Temizlik Şantiyesi Binası’na, Sabahattin Ali Parkı’ndan Özgürlük Caddesi’ndeki bisiklet yolu çalışmalarına kadar çok sayıda bölgede inceleme gerçekleştirdi. Gerenli’nin ilk durağı kentin kuzeyini bağlayacak Alternatif Yol tamamlandığında ulaşımın önemli akslarından biri haline gelecek Değirmen Caddesi oldu. Değirmen Caddesi’nde devam eden yol genişletme, peyzaj ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Gerenli, teknik ekipten bilgi alırken, vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

Temizlik şantiyesi binası yükseliyor

Gerenli Değirmen Caddesi’nin ardından yapımı süratle devam eden Temizlik Şantiyesi Binası’na uğradı. Yapımı tamamlandığında içerisinde soyunma kabinlerinden dinlenme ve yemek alanlarına kadar modern bir şekilde temizlik işçisi personeline hizmet verecek olan bina hakkında bilgiler alan Gerenli, daha sonra Lüleburgaz’ın en modern parklarından biri olan Sabahattin Ali Parkı’nı ziyaret etti. Sabahattin Ali’nin “Görmek istersen denizi, yukarı çevir yüzü; deniz gibidir gökyüzü, aldırma gönül aldırma” sözlerinin ve Sabahattin Ali’nin portresinin resmedildiği trafonun karşıladığı Gerenli, burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.