Fenerbahçe şampiyon olabilecek mi?

İlk 6 hafta'dan çıkaracağı puana göre     şampiyon olabilme ihtimali konuşulacak     olan Fenerbahçe, bu 6 haftayı nasıl     geçirecek? Gelin hep birlikte değerlendirelim.
Fenerbahçe - Gazişehir Gaziantep / 1. Hafta
Ligi bilen ve defans anlamında iyi işler yaptıran bir hocası olan Gaziantep karşısında zor maç Fenerbahçe'yi bekliyor. Fenerbahçe yenerse zar zor yener. İlk haftadan eleştiri yağmuruna tutulacak bir takım izleyebiliriz. Ama ben yine de 3 puan     alır diyorum.
Başakşehir - Fenerbahçe / 2. Hafta
Başakşehir, Okan Burak ile şu an kapalı kutu. Geçtiğimiz sezonlarda oynadığı oyunun aynısı 
oynarlar mı soru işareti. Zor bir maç olur ama 
fenerbahçe bu tür maçlarda motive bir şekilde 
çıkarsa yenilmez. En kötü 1 puan alabilir.
Fenerbahçe - Trabzonspor / 3. Hafta
Sezonun en iyi takımlarından biri olacak 
Trabzonspor ile zor bir maça çıkacaklar. Ofansif anlamda iyi işler yapacaklarını düşünüyorum. Bol gollü bir maç olur ama  Fenerbahçe taraftarını 
arkasına alırsa kazanır diye düşünüyorum.
Alanyaspor - Fenerbahçe / 4. Hafta
Alanya da kapalı kutu. Bu deplasmandan ilk 3 haftada alınacak puanların motivesiyle fark 
gösterebilirler diye düşünüyorum. Yine de zor bir deplasman olduğu için Fenerbahçe burada 
2 puan bırakıp 1 puanla döner.
Fenerbahçe - Ankaragücü / 5. Hafta
Ankaragücü'ün bu sezon düşeceğini düşünüyorum. İyi bir takım kuramazlarsa tabi. Fenerbahçe derbi öncesi rahat bir galibiyet alır. Taraftarlar evine güle oynaya gider.
Galatasaray. - Generbahçe / 6. Hafta
Fenerbahçe' nin derbi performansını bir kenara bırakıp konuşmak gerekirse zor bir maç olacak. Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum. Zaten 5 hafta sonra gelen puanlarla burada yenilmeyen bir Fenerbahçe olursa, şampiyon olur. Sonuç olarak 6 maçta minimum 11 puan çıktı. Alanya maçını kazanırlarsa maksimum 13 puan olur. 6 haftaya göre 13 puan bazı şeyleri konuşmamıza vesile olabilir diye düşünüyorum ama şu an Fenerbahçe kadro kalitesi bakımından geride. Umarım defans sorunu lig başlamadan çözülür ve özlenen Fenerbahçe'yi hep birlikte izleriz.
Beşiktaş çok plansız görünüyor
Hazır yazıyorken biraz da Beşiktaş'tan söz açmak isterim. Bana göre sezona en hazır giren takım Galatasaray ise en hazırlıksız giren de     Beşiktaş. Neden mi?
Geçen sezondan bugüne artı değer olarak gözüken bir tane gelişme yok. Kariyerinde son yıllarına gelmiş bir Burak Yılmaz'la, Holosko'nun bir tık üstü performans gösterebilecek olan Boyd'la 2 senedir varlığından bihaber olduğumuz Lens'le keyfi gelirse oynayacak olan Queresma ile gol arayacak bir Beşiktaş var. Zaten hücum hattı da evlere şenlik.Adem, Dorukhan biraz Douglas biraz da Vida dışında Beşiktaş taraftarının kafasının rahat ettiği bir nokta yok. Alman kalecinin bile nasıl olduysa en başarısız performans gösterenini bulup kaleye koymuşlar.Takımın hocası kayda değer hiçbir başarısı olmayan Abdullah Avcı. Başkan kendisini seviyor diye Beşiktaş'ın hocası oldu.Aralık ayı    gelmeden çarşı pazar karışacaktır. Bana göre     Fikret Orman kendi sonunu getirdi bu seneyi de kaybedecek bir takım var...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Barış Kış Arşivi