AKP Sözcüsü Çelik'ten İYİ Parti'ye yönelik saldırı sonrası açıklama

AKP Sözcüsü Çelik'ten İYİ Parti'ye yönelik saldırı sonrası açıklama
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın kurşunlanması sonrasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener açıklama yapmış ve "Recep Bey’in tehdidi ile partimiz kurşunlanmıştır" ifadelerine yer vermişti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ise saldırıyı lanetlediği paylaşımında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlayan açıklaması ile sorumsuz ve provokatif bir yaklaşım gösterdiğini söyledi.

HABER MERKEZİ- Zeytinburnu'nda bulunan İYİ Parti İl Başkanlığı'na saat 10.30 sıralarında düzenlenen silahlı saldırıda saldırganın silahından çıkan kurşun, parti binasının camına isabet etti.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın kurşunlanması sonrasında tepkiler gelmeye devam ediyor.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından saldırıyı lanetlediğini ve her türlü taciz ve saldırının karşısında olduklarının mesajını paylaştı. 

Çelik, ifadelerinin devamında "Cumhurbaşkanımızı suçlayan açıklaması ise sorumsuz ve provokatif bir yaklaşımdır." dedi. 

Çelik ilgili kısımda şu ifadelere yer verdi: 

"İyi Parti İstanbul İl binasına yapılan saldırıyı lanetliyoruz. İyi Parti’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Siyaset kurumuna dönük her türlü taciz ve saldırının karşısındayız. Hiçbir provokasyon ve saldırı amacına ulaşamaz. Sayın Akşener’in bu saldırıdan sonra Sayın Cumhurbaşkanımızı suçlayan açıklaması ise sorumsuz ve provokatif bir yaklaşımdır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.