Gazete Damga - 24.09.2018 Gündemi

Halka tasarruf makama lüks: Son günlerde ekonomideki kemer sıkma politikalarına kulak asmayan Ak Partili Arnvutköy Belediyesi’nde yapılan araç harcamaları adeta dudak uçuklattı. 

Halkın bir kuruşunu sokağa atmam: CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı olan İbrahimBulut, yerel seçime kısa bir süre kala hedeflerini anlattı.Bulut; ‘Halkın bir kuruşunu bile sokağa atmam’ dedi.

İstanbul'da dev derbi: Spor Toto Süper Lig’in 6. haftası dev bir maçla kapanıyor.Fenerbahçe ile Beşiktaş bu akşam Kadıköy’de karşılaşacak. Mücadele 20.00’de başlayacak.

Bal gibi kriz var: Avcılar’da konuşan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ekonomik krizi sert bir şekilde eleştirerek; ‘Bağıra bağıra söylememiz lazım. Bal gibi kriz var’ dedi.

Cimbom ağır yaralı: Moskova maçı sonrası havaya giren Galatasaray Akhisar’da aldığı mağlubiyetle sarsıldı. Sarı kırmızılılar rakibine 3-0  yenilirken son 2 dış saha maçında gol atamadı.

Otomobilde vergi müjdesi: Cumhurbaşkanlığı otomobildeki ÖTV matrahı limitlerini  yeniden belirledi. 1600 cc ve altı için alt limit 46 binden 72 bin liraya üst limit ise 80 binden 120 bin liraya yükseldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.