Gazete Damga - 25 Ağustos Transfer Gündemi

Galatasary'ın gözdesi Modeste: Gomis’i Suudi Arabistan’a satan Galatasaray’da rota Çin’e çevrildi. Sarı kırmızılılar Tianjin Quanjian forması giyen Modeste’yi listesine aldı.

Sissoko harekatı: İngiltere’den Ayew ve Slimani’yi kiralayan Fenebrhaçe aynı rota üzerinden transfere devam ediyor. Sarı lacivertliler bu kez Tottenham’ın Fransız yıldızı Sissoko’ya talip oldu.

Fabian geliyor: Beşiktaş’ın Karius’u kiralamasının ardından gözler Fabian’a çevrildi. Yıldız futbolcu için görüşmelerin devam ettiğini açıklayan Orman, transferi bitirmek istediklerini belirtti.

Papy'de mutlu son: Stoper tandemine bir takviye daha yapmak isteyen Fırtına, daha önce de gündemine aldığı ancak transfer edemediği Djilobodji’yi kiraladı. Yıldız oyuncu pazartesi günü geliyor.

Burak Yılmaz kapıları kapattı: Transferde adı bir kez daha İstanbul kulüpleri ile anılan Burak Yılmaz yaptığı açıklamada Trabzonspor’dan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını söyledi.

Kartal Karius'a kavuşuyor: Beşiktaş’ın Liverpool’dan kiraladığı ve transferini açıkladığı Alman kaleci Loris Karius bu akşam İstanbul’a geliyor. Yıldız kaleci Antalyaspor maçını da seyredecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.