Gazete Damga - 29.08.2018 Gündemi

Damattan ahtapot modeli: Tek Hazine Kurumlar Hesabı oluşturulmasını öngören yönetmelik belediye başkanlarının uykusunu kaçırdı.  Bir ay önceden haber veren başkanlar harcama yapılabilecek.

Borç limiti iki katına çıkarıldı: Merkez Bankası bankalararası para piyasası limitlerini değiştirdi. Böylelikle bankalar iki katı borç alabilecek. Söz konusu açıklama da TCMB’den yapıldı.

Instagram'da mavi tik dönemi: Sosyal medya platformlarında onaylı kullanıcı olarak tanımı yapılan mavi tik artık Instagram’da da tüm dünyaya geliyor. Kullanıcılar yakın zamanda başvuru yapabilecek.

Dövizle kiralama ve satın alma bitiyor: Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, AVM'lerde, evlerde dükkanlarda artık dövizle kiralama ve satış dönemine son vereceklerini açıkladı.

Türk Telekom'a 3 banka ortak oluyor: Türk Telekom'un OTAŞ'ta bulunan yüzde 55'lik hissesi Akbank, Garanti Bankası ve İş Bankası'na geçiyor. Bankalar OTAŞ’ın kredisini ödememesiyle başvuruda bulunmuştu.

FETÖ operasyonunda çok sayıda gözaltı: FETÖ ile irtibatları tespit edilen 6 binbaşı, 2 yüzbaşı, 3 teğmen, 14 assubay ile 9 'mahrem imam' olmak üzere 34 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.