Gazete Damga - 30.08.2018 Gündemi

Büyük Zafer'in 96. yılı: 96 yıl önce bugün Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde gerçekleşen Büyük Taarruz, Türk ordusunun zaferiyle sonuçlandı.

Balon gibi patlayacak: Hükümetin piyasayı canlandırmak için faaliyete geçirdiği uygulamalara rağmen hareketlilik sağlanamayan inşaat sektöründe firma sahipleri umutsuz.

İstanbul için yağmur uyarısı: Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı son değerlendirmede İstanbul için mevzi sağanak yağış uyarısı vererek kuzey kesimlerinde yerel olarak etkisini göstereceğini açıkladı.

14 yaşındaki kıza markette taciz: İstanbul Ümraniye’de annesiyle alışveriş yapmak için bir markete giren 14 yaşındaki kız tacize uğradı. Annesinin şikayetçi olduğu şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Piyasalarda son durum: 30 Ağustos Perşembe günü milli bayram sebebiyle tatilde olan piyasalarda dolar 6,52 liradan, euro ise 7,64 liradan işlem görüyor.

Kartal tur için sahada: UEFA Avrupa Ligi Playoff eşleşmesindeki ilk maçta Partizan ile Sırbistan’da 1-1 berabere kalan Beşiktaş bu akşam tur için İstanbul’da sahaya çıkıyor. Maç 21.00’de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.