Gazete Damga - 31.08.2018 Gündemi

Ali Koç'a dolandırcı şoku: Dolandırıcıların sanal dünyada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç adına açılan hesaplarla taraftarları mağdur edildi. Binlerce liralık vurgun söz konusu. Çok sayıda şikayet mevcut.

Makam aracına şifreli kasa: Daha önce görevinden uzaklaştırılan Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar’dan sonra bu kez mevcut başkan Tahir Doğaç’ın şifreli kasası gündeme oturdu.

Batman'dan 2 asker şehit: Batman'ın Kozluk ilçesindeki operasyonda iki asker şehit düştü. Çatışmada bir terörist etkisiz hale getirildi.  Bölgede operasyon sürüyor.

YKS sonuçları açıklandı: ÖSYM milyonlarca üniversite öğrencisi adayının merakla beklediği Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarını kendi internet sitesinden duyurdu. Kayıtlar pazartesi başlıyor.

Piyasalarda son durum: 30 Ağustos sebebiyle kapalı olan piyasalarda işlemler bu sabah başladı. Dolar 6,64 liradan, euro ise 7,75 liradan işlem görüyor.

Adem Ljajic: Talisca sonrası 10 numara pozisyonuna kimi alacağı merak konusu olan Beşiktaş, Torino’da forma giyen Adem Ljajic’i kadrosuna kattı. Siyah beyazlılar Sırp yıldızı kiraladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.