Gazete Damga | Trabzonspor - Galatasaray maçı notları

Trabzon'da dev randevu: Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında bu akşam iki dev kulüp karşı karşıya gelecek. Trabzonspor evinde lider Galatasaray’ı konuk edecek. Karşılaşma 21.45’te başlayacak.

Galatasaray önde: İki takım bu akşam 128. maçlarında karşı karşıya gelirken daha önce oynana 127 mücadelede Galatasaray’ın 57’ye 42 üstünlüğü bulunuyor. 28 karşılaşma berabere bitti.

Trabzon'da Fırtına üstün: Trabzonspor ile Galatasaray arasında Trabzon’da oynanan maçlarda bordo mavili ekibin üstünlüğü bulunuyor. Fırtına 26 galibiyet ve 13 beraberlik elde ederken 17 kez yenildi.

10 maçta 2 galibiyet: Lider Galatasaray’ın Trabzonspor deplasmanındaki formu dikkat çekiyor. Sarı kırmızılılar son 10 maçta sadece 2 kez rakibini dış sahada yenebildi.

Rekor gelebilir: Galatasaray Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 9 maçtan da galibiyetle ayrıldı. Sarı kırmızılılar bugün de kazanırsa üst üste yenilmeme rekorunu kıracak.

Trabzonspor'un silahı Yusuf: Türk futbolunun gözde isimlerinden biri olan Yusuf Yazıcı bu akşam da takımını sırtlamak için sahaya çıkacak. Genç yıldız G.Saray’a karşı oynadığı 3 maçta 2 gol attı.

Cimbom Aydınus'la gülüyor: Bu akşam oynanacak olan Trabzonspor - Galatasaray maçını Fırat Aydınus yönetecek. Tecrübeli hakem yönetminde ev sahibi 51 maçta 18, Aslan ise 46 maçta 23 galibiyet aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.