Bayram temizliği başladı

Bayram temizliği başladı
Gaziosmanpaşa Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ilçenin dört bir yanında temizlik seferberliği başlattı. Çalışmalara katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ekiplerle birlikte cadde ve sokaklarda bayram temizliği yaptı

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Covid-19 tedbirleri kapsamında ilçe genelinde sürdürdüğü temizlik çalışmalarına hız kazandırdı. Bu kapsamda belediye bünyesinde çalışmalarını sürdüren toplu temizlik ekipleri, bayram temizliğine başladı. Ekipler, tam kapanma uygulaması nedeniyle boş kalan cadde ve sokaklarda kapsamlı şekilde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da Pazariçi ve Yıldıztabya Mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalara katılarak, yıkama aracı ile sokakları yıkadı. İlçe genelinde kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattıklarını belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “İlçemizde rutin olarak sürdürdüğümüz temizlik çalışmalarına bayramın da yaklaşmasıyla birlikte daha da ağırlık verdik. Cadde ve sokaklarımız boş vaziyetteyken toplu temizlik çalışmalarımızla yaşam alanlarımızı daha temiz ve hijyenik bir hale getirmek istiyoruz. Bir nevi bayram temizliği yaparak, bu geleneğimizi de sürdürmüş oluyoruz. Gaziosmanpaşa’nın 16 mahallesinde, her cadde ve sokakta gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Dezenfektanlı suyla yıkanıyor

Bayram temizliği kapsamında ekipler, cadde, sokak ve kaldırımları yerde çöp kalmayana dek özenle süpürüyor. Cadde ve sokaklar, köpüklü ve dezenfektanlı suyla yıkanırken, çöp konteynerleri de sağlık açısından en ince detayına kadar ekipler tarafından dezenfekte ediliyor. Sokağa atılmış moloz, tadilat atıkları ve eski eşyalar ise araçlara yüklenerek kaldırıldı ve çevre kirliliğinin önüne geçiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.