GOP'ta yüzler gülmeye başladı

GOP'ta yüzler gülmeye başladı
Gaziosmanpaşa’nın en büyük parklarından biri olan Fetih Parkı, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yenilenen yüzüyle hizmete sunuldu

Gaziosmanpaşalıların yaz boyunca keyifli vakit geçirip, oksijen depolayacağı yeşil alanları artırmaya devam eden Gaziosmanpaşa Belediyesi, Mevlana Mahallesi'ndeki Fetih Parkı baştan aşağı yeniledi. İstanbul'un fethinin ana tema olarak işlendiği Fetih Parkı’nın yeni yüzüyle hizmete sunulduğu programa Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile birlikte ilçe protokolü katıldı. Hizmete sunulan parkta çocuklar yeni ve eğlenceli oyun gruplarına, vatandaşlar ise geniş yeşil alanlara ve piknik alanlarına kavuştu. Başkan Usta çocuklarla beraber vakit geçirdi, ardından miniklerle birlikte gökyüzüne balon uçurdu.

Parkları önemsediklerini belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Pandemiyle birlikte önemi bir kez daha ortaya çıktı. Özellikle çocuklarımız, yaşlılarımız, kadınlarımız parkları önemsiyor şöyle bir çalışma başlattık. Bu yıl ilçemizdeki tüm parkları yeniliyoruz ve güncelliyoruz. Eski parkları yeni haliyle hizmete sunuyoruz. Boş bulduğumuz küçük, büyük demeden tüm mekanları park olarak yapılandırıyoruz. Hizmete açmaya devam ediyoruz" dedi.

Ağaç dikiyoruz

Sözlerini sürdüren Başkan Usta, "Başka yerlerde ağaçlar sökülürken, kırılırken, biz ağaç dikiyoruz. Parklar yok edilip, imara açılırken biz imarlı yerleri, parkları açmaya devam ediyoruz. Çünkü parkların özellikle bizim ilçemiz için önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Parklarla vatandaşlar arası aidiyet oluşturmaya gayret ediyoruz ve burada bir yaşam alanı oluşturmayı önemsiyoruz" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.