GOP temizliğe gitti

GOP temizliğe gitti
Gaziosmanpaşa Belediyesi, pandemi dolayısıyla ara verdiği “Evde Temizlik Hizmeti”ne normalleşme sürecine geçilmesinin ardından yeniden başladı. Hizmet kapsamında 65 yaş üstü, ihtiyaç sahibi, kimsesiz ve engelli vatandaşların ev temizlikleri, belediye ekipleri tarafından ücretsiz olarak yapılıyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla birçok alanda örnek hizmetleri hayata geçiren Gaziosmanpaşa Belediyesi, 65 yaş üstü, ihtiyaç sahibi, kimsesiz ve engelli vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda belediye ekipleri, günlük ev işlerini yapmakta zorlanan yaşlı ve engelli vatandaşların evlerine giderek, temizlik hizmeti veriyor. Periyodik olarak ziyaretler gerçekleştiren ekipler, evin tüm temizlik işlerini özenle yaparak, odaları hijyenik ve düzenli hale getiriyor. Yaşlı ve engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıran Gaziosmanpaşa Belediyesi ekipleri, ihtiyaç sahiplerine yalnız olmadıklarını hissettiriyor.

Her zaman yanlarındayız

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Pandemi dolayısıyla yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçiyoruz. Vatandaşlarımızın her konuda yanlarındayız. Evde temizlik hizmetimiz de ihtiyaç sahibi komşularımıza sunduğumuz hizmetlerden biri. Vatandaşlarımızın memnuniyeti, mutluluğu, rahatı bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor" dedi. Evde temizlik hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, belediyenin 0212 453 55 42 veya 0212 453 55 45 numaralı telefonlarını arayarak, talep oluşturabilirler. ALİ AVCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.