Kadın varsa düzen vardır

Kadın varsa düzen vardır
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede görev yapan kadın personellerle bir araya geldi. Usta, “Kadınlarımıza çok şey borçluyuz. Onların olduğu yerde her şey olması gerektiği gibi. Kadın varsa düzen de var, huzur da var, mutluluk da var” dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Başkan Usta, belediyenin kadın çalışanlarını Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde ağırladı. Sanat akademisi öğrencilerinin müzik dinletisiyle açılışı yapılan programda Usta, belediye personeli nezdinde tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Programda konuşan Başkan Usta, “Bizim toplumumuzda kadınların yeri her zaman farklıdır. Vatanın korumasında, geçmişte olduğu gibi 15 Temmuz'da da yine en ön saflarda kadınların olduğunu her defasında yüreklilikle sizlerle paylaşıyoruz. Toplumun dönüşmesinde, zihniyetin dönüşmesinde, toplumun gelişmesinde, her zaman kadınlarımızın öncülük ettiğini ifade ediyoruz. Kadının olduğu yerde umut vardır, rahmet vardır, bereket vardır, gayret vardır. Güçlü kadın yapısının olduğu toplum, her zaman güçlüdür” dedi.

60 bin kadınımıza destek olduk 

Kadınlara her alanda destek olduklarını ifade eden Başkan Usta, “Bugüne kadar 60 binin üzerinde kadınımıza mesleki anlamda destek olduk. Satış ofislerimiz şu anda 1.600 hanımefendiye gelir kapısı olmaya devam ediyor. Dönüşüm mutfağında 5 binin üzerinde kadınımıza evdeki marifetlerini daha etkin hale getirsinler diye eğitimler veriyoruz. Sporda, sanatta, kültürde, her zaman ve her yerde kadınlarımızın olmasını can-ı gönülden destekliyoruz. Bu hizmetleri artık daha da ileriye taşıma noktasında hassasiyet duyduğumuz çalışmalara kadın eli değsin istiyoruz” diye konuştu. SEMANUR POLAT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.