Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzede çocukları ağırladı 

Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzede çocukları ağırladı 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle depremzede çocuklarla Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bir araya geldi. Çocukların bayramını kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden milletimizin size olan güvenini, bilimin ve değerlerimizin ışığında kendinizi en iyi şekilde yetiştirerek güçlendirmenizi istiyorum" dedi.  

DHA- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde, deprem bölgesinden gelerek İstanbul’da eğitim öğretim hayatına devam eden çocukları kabul etti.

Kabul sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de eşlik etti. Misafirleriyle tek tek selamlaşan Erdoğan ve öğrenciler temsili kabine toplantısı gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Hatay Kırıkhan'dan gelerek İstanbul'da öğrencilik hayatına devam eden 5’nci sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Akif Uçar'a başkanlık görevini bıraktı.   Cumhurbaşkanı Erdoğan, diğer öğrencilerden de bakan olduklarında neler yapabileceklerini ve önerilerini dinledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.