DSİ 908 sürekli işçi alacak..

DSİ 908 sürekli işçi alacak..
Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ), taşra teşkilatında 908 sürekli işçi alımı yapacak. Peki hangi branşlarda işçi alımı olacak? Başvuru nereden yapılacak? Detaylar haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün Resmi Gazete'de yer alan ilanına göre, işçi alımı, herhangi bir sınava tabi tutulmadan noter kurasıyla gerçekleştirilecek.

Hangi branşlarda işçi alımı olacak?

Taşra teşkilatına alınacak 908 sürekli işçi, teknisyen, bekçi, aşçı, bahçıvan, badanacı,genel işler için işçi, kaloriferci, sıhhi tesisatçı ve ambar işçisinin de aralarında olduğu pozisyonlarda görev yapacak.

Başvuru nereden yapılacak?

Başvuru yapmak isteyen adaylar, başvurularını Türkiye İş Kurumu İl Müdürlükleri veya web sitesi  üzerinden yapabilecek.

Türkiye İş Kurumu'nun ilanına göre müracaatların 22 Nisan'a kadar yapılması gerekiyor. İşe alınacak sürekli işçiler, 3 Mayıs'ta noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecek. Kura yeri ve saatine ilişkin bilgiler, alımı yapacak DSİ Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinden duyurulacak.  Adayların adreslerine yazılı bildirim (tebligat) yapılmayacak. Kura çekimi sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler de bölge müdürlükleri internet sitesinde ilan edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.