Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Gereğini derhal yapın!

Atatürk'e hakaret dedin mi orada duracaksın birader! Çatalca gibi Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine bu kadar bağlı bir ilçede Atatürk'e ve Cumhuriyet değerlerine hakaret içeriği bulunan kim varsa tepkisini dile getirecektir. Bu değerler bizim vazgeçilmezimizdir.
AK Parti Çatalca içerisinde geçen günlerde yaşanan iki yönetici arasındaki sosyal mecra düellosu bu haftaya da damgasını vuracak gibi görünüyor.
AK Partili Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner "Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, Cumhuriyet Değerlerine Sahip Çıkacağımıza..." diyerek eğer Cumhuriyet ilçesinden destek alarak Belediye Başkanı oldu ise bugün partisinin yönetim kadrosunda bulunan ve aleni olarak bu değerlere dil uzatan kişinin istifasını istemelidir.
Kimden? İlçe Başkanı Yusuf Aslan'dan...
Bugün bildiğimiz kadarı ile AK Parti'nin 
Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantısı var. 
Bu toplantılardan tüm Çatalca böyle bir istifanın çıkmasını bekliyor.
Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine hakaret eden kim olur ise olsun, bu ilçede siyaset yapmaması için elimizden ne geliyor ise yapacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın.
AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan eğer 
gereğini yapmaz ise, Çatalca halkının seçim zamanında kandırıldığını da telaffuz etmekten ve yazmaktan geri kalmayacağımızdan da...
Geçmişte AK Parti'ye hakaret edenleri de bu sayfalarda kınamıştık. Bugün siyasi partiyi bir kenara koyarsanız, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk'e ve onun kurduğu Cumhuriyetin değerlerine yönelik hakaret içeren paylaşımlarda bulunan kişi ile ilgili de sonuna kadar sesimizi yükselteceğimizi ilan ediyoruz.
Ta ki gereği yapılana kadar! Ve bugüne kadar böylesine densizlikleri yapanlara, cevap veren AK Partilisi, CHP'lisi, MHP'lisi, İYİ Partilisi kim varsa hepsini de tebrik ediyorum.
Evet Yusuf Aslan! "İstifasını Aldık" cümlesini tüm Çatalca Halkı olarak dört gözle bekliyoruz, Atatürk'e hakaret içeren paylaşımlarda bulunan yönetim kurulu üyen için!
Ben Anıtkabir'e giderken "ATA'mıza Gidiyoruz" ilanı çıktığım anda binlerce kişinin gidebilmek için yarış yaptığı bir ilçede, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Aslan'dan böyle bir karar beklerim.
Ve Belediye Başkanı Mesut Üner, eğer ki ilçe başkanı gereğini yapmaz ise kendisinin de 
müdahalesini beklerim.
Son söz "Gereğini Derhal Yapın"

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi