Gereksiz şerefsizler

Amerika, Irak’ın başkenti Bağdat’ta  İran’lı generali Süleymani’yi ödürüyor. Ortalık kızıl kıyamet..
İran  anlamı “Halk Seferberlik Güçleri”  anlamına gelen ve yaklaşık 120.000 kişiden oluşan Irak’ta, ağdat’de Afganistan’da anlayacağınız kaosun ve terörün bulunduğu her yerde var olan “Haşdi Şabi” örgütünü  kuruyor. Ortalık kan revan. Başlarında öldürülülen şii general Süleymani var.
Irak meclisi, kahraman olarak karşıladığı ABD askerlerinin ülkelerini terk etmesini istiyor.
Bağdat yanıyor, Irak’lılar ağdat’ı iran destekli provakatif eylemlerle kana bunuyor. Ortadoğu sönmek bilmeyen yangınlar da…
MÜSLÜMANLAR AKILLIDIR….
Trump, Irak’ın ABD askerlerinin ülkeden çıkmasını istemesi durumunda, ABD’nin Irak’a inşa ettiği üssün harcamaları ödendiği takdirde çıkacaklarını söyledi. Dahası bununla yetinmeyip  Irak’ı yaptırımlarla tehdit eden Trump, “(Irak) Ülkeden çıkmamızı isterlerse ve bunu dostça yapmazlarsa onlara daha önce hiç görmedikleri ağır yaptırımlar uygularız. İran yaptırımları bunların yanında hafif kalır.” Diyor..
İRAN’LI MÜSLÜMANLAR CİHAD İSTİYOR…
Suudi Arabistan Müslümanlığını unutmuş,  Başlarında ki  katil  prensle ABD ve Siyonizme uşaklık ediyor olmakla yetinmeyip Yemen’i n ABD uşağı olması için var gücüyle çabalıyor…
Libya yaşadığı O emsalsiz!!  Arap Baharı sonrasında birkaç parçaya bölünerek ve biribirilerinin  kanlarını dökerek vakit geçiriyor. O yetmezmiş gibi bölünen Libya’nın her bir parçası kendine yandaş olsun diye birilerini çağırıyor…
MÜSLÜMANLAR KARDEŞTİR…..
Cehalet ve fakirlikle mücadele eden Sudan’ın kardeş kavgası sonrasında bölünmesine ses çıkarmayan İslam ülkelerinden malezya’daki terör olaylarına ses çıkarması, Endonezya’daki deaş ve benzeri terör örgütlerine karşı birlikte hareket etmelerini beklemek çok saflık olmaz mı?
Aklımda deli sorular…
Tuvaletlerini bile altından yaptıran coğrafyayı yönetenlerin içlerinde azıcık bile Allah korkusu, insani  ahlak veya adalet olgusu olsaydı böyle kardeş kanının dökülmesine seyirci mi kalırlardı sanırsınız..
Sorsanız Müslüman ama aslında ne halt oldukları belli olmayan, koca kıçlarını koydukları koltuklarını kaybetmemek uğruna, dökülen kardeş kanını görmemek için gözlerini kapatan, çığlıkları, feryatları duymamak için kulaklarını tıkayan gereksiz şerefsizlerden kurtulmadıkça biz daha çooook dövüşür ve daha çooook ölürüz.
Adımız da B..k yoluna gitti Niyazi olur biter…

VESSELAM

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Remzi Tanış Arşivi