06 Şubat depremlerinde yeni görüntüler ortaya çıktı

06 Şubat depremlerinde yeni görüntüler ortaya çıktı
7.7 ve 7.6 büyüklüğünde yaşanan iki büyük deprem sonrasında yeni görüntüler çıkmaya devam ediyor. Malatya'da bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde sarsıntının kuvveti ve vatandaşların yaşadığı korku dolu anlar böyle kaydedildi.

Asrın felaketi olarak tanımlanan 06 Şubat depremlerinin izleri hala sürerken depremden sonra yeni görüntüler çıkmaya devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli olan ve 11 ili etkileyen iki büyük depremin ikincisi 7.6 büyüklüğündeki gündüz saatlerinde olmasıyla bu depremle yaşanan sarsıntılar güvenlik kamerasına yansıdı.

Malatya Doğanşehir'de kaydedilen görüntülerde ilk olarak ara sokakta park halindeki araç, sürücüsünün deprem olduğunu anlamasıyla yan tarafındaki toprak alanın aracın üzerine düşmemesi için bulunduğu yerden kaçmaya başlaması ve vatandaşların hızla sokağa çıktığı görülüyor.

Güvenlik kamerasının diğer görüntülerinde ise marketin içindeki dolap kapaklarını hızla kapanıp açılması ve raflardaki çok sayıdaki ürünlerin yere düştüğü görüldü. Malatya'da yaşanan deprem anlarında ise depremden sonra ortalığın tozla kaplandığı gözlemlendi. Tarihi kalenin surları ise depremle beraber yerle bir oluyor.

İşte asrın felaketi olan depremde Malatya'da yaşananlar..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.