1 gün değil her gün yardım!

1 gün değil her gün yardım!
DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Aday Adayı Halis Kahriman, deprem bölgesine yeni yardım tırları gönderdi. Kahriman, “Depremden hemen sonra herkes seferber olup yardım gönderdi ama yaralar hala derin hala ihtiyaç sahibi insanlarımız var. Bu yüzden 1 gün değil elimizden geldiğince her gün yardım etmeye çalışacağız” dedi

HABER: BARIŞ KIŞ - DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Aday Adayı Halis Kahriman, deprem bölgesinde yardım tırları gönderdi. Kahriman, “Depremden hemen sonra büyük bir seferberlik oldu. Herkes kendi imkanı dahilinde bir şeyler yapmaya çalıştı. Ama mesele şu ki önemli olan bunu devam ettirebilmektir. Devamı olmadığı taktirde sıkıntılar olabiliyor. Biz bu sıkıntıların önüne geçmek istiyoruz, bölge insanlarını unutmamak adına kendi imkanlarımız dahilinde yardımlarda bulunuyoruz, bulunmaya da devam edeceğiz. Bugün itibariyle TIR'larımızı da gönderiyoruz. Yine deprem bölgesinin dışında Ağrı'ya da yardımlar gönderiyoruz. Önemli olan bu deprem süreci devam ederken karınca kararınca yardımlar ulaştırabilmek çünkü deprem 1 günlük değildir, felaket her an devam ediyor, yaralar çok derin. Bunları sarmak bize düşüyor” dedi.

Deprem bölgesini unutmayalımWhatsApp Image 2023-03-27 at 14.55.20
Deprem bölgesinin unutulmaması gerektiğini vurgulayan Halis Kahriman, “Depremin üzerinden 1 aydan fazla geçti orada hala ihtiyaç sahibi insanlarımız var. Duş alamayan, tuvalet sıkıntısı çeken insanlarımız var. Bunların ayırdına vararak, deprem bölgesine yardımlar göndermeye devam etmeliyiz. Biz de bunu yapıyoruz, elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Önemli olan milletimiz
Depremzedelere yardımın vicdani bir görev olduğunu anlatan Kahriman, “Biz kardeşlerimiz dardayken iyi olamayız. Burada konu ne vekillik ne başka bir şey. Önemli olan sadece milletimiz. Onları unutursak bunun vebali büyüktür” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.