1273 DSİ personel alımı asil ve yedek isim listesi sorgulama ekranı

1273 DSİ personel alımı asil ve yedek isim listesi sorgulama ekranı
DSİ personel alımı sonuçları belli oldu. İşte 1273 DSİ personel alımı asil ve yedek isim listesi sorgulama ekranı...

Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı sonuçları 10 Mart itibarıyla belli oldu. 7 Şubat'ta açıklanması beklenen DSİ personel alımı sonuçlarının açıklanma tarihi, 6 Şubat'ta meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremi nedeniyle ertelenmişti. Sonuçların açıklanmasıyla isim listesi de sorgulanmaya başlandı. İşte 1273 DSİ personel alımı asil ve yedek isim listesi sorgulama ekranı...

2023 DSİ PERSONEL ALIMI SONUÇLARI AÇIKLANDI

DSİ personel alımı sonuçları açıklandı. Sonuçlar, 'https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/' adresinden sorgulanabiliyor. Büro personeli, destek personeli, Koruma ve güvenlik personeli yanı sıra birçok mühendis kadrosuna atama gerçekleştiriliyor. 

DSİ İSİM LİSTESİ

DSİ personel alımı sonuç ekranı dsi.gov.tr adresinden asil ve yede adaylar şeklinde erişime açıldı. 

Belirlenen asil ve yedek adaylara ait isim listesi ile asil adayların işe başlamaları için gerekli belgeler, bu belgelerin teslim edileceği yer ve zaman, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü resmi internet sayfasında www.dsi.gov.tr son başvuru tarihini takip eden on be(15) gün içinde yayımlanacak olup, sonuç ilanları tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Asil olarak kazanan adaylardan süresi içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak başvurmayan, feragat eden veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.