"15 Temmuz gazisi" Ahmet Onay'ın hikayesi bambaşka çıktı! Sedat Peker otomobil hediye etmişti...

"15 Temmuz gazisi" Ahmet Onay'ın hikayesi bambaşka çıktı! Sedat Peker otomobil hediye etmişti...
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öptüğü, Sedat Peker'in ise otomobil hediye ettiği Ahmet Onay'ın 15 Temmuz gecesindeki hikayesi ortaya çıktı. O gece ayağının çizildiği, kan tuttuğu için fenalaştığı iddia edildi. Konuyla ilgili bir videoda paylaşıldı

15 Temmuz darbe girişiminde Atatürk Havalimanında "yaralandığı" belirtilen ve AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerde yatarken alnından öptüğü 18 yaşındaki Ahmet Onay, meydanlardaki "demokrasi nöbeti"ni sürdüreceklerini söylemişti.

Ahmet Onay'la ilgili çıkan haber şöyle:

Ailesiyle Esenyurt'ta yaşayan Onay, darbe girişiminden haberdar olduktan sonra arkadaşlarıyla Atatürk Havalimanına gitti. Onay, burada darbe girişimine karşı verdiği mücadele sırasında yaralandı. Yere yığılan Onay'ı, özel uçağı Atatürk Havalimanı'na inen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yanına giderek alnından öptü. Cep telefonuyla çekilen bu görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasıyla Onay, darbe girişimine karşı duruşun sembol isimlerinden biri oldu.

Hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından meydanlarda "demokrasi nöbeti"ni sürdüren Onay, o gece yaşadıklarını AA muhabirine anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.