20 Şubat İdlib şehitleri Ali Emre Fırıncıoğulları ve Mustafa Ertürk kimdir? Memleketleri...

20 Şubat İdlib şehitleri Ali Emre Fırıncıoğulları ve Mustafa Ertürk kimdir? Memleketleri...
20 Şubat Perşembe gübü Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin gerçekleştirdiği saldırıda şehit düşen Tankçı Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları ve Sözleşmeli Er Mustafa Ertürk son yolculuklarına uğurlanacak.

Dün gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen iki asker milyonların yüreğini dağladı. Bir kez daha gözyaşı döken milyonlarca vatandaş şehitlerin isimlerini, kimliklerini ve memleketlerini öğrenmek istedi. Ve isimler açıklandı. Tankçı Teğmen Ali Emre Fırıncıoğulları Hatay Samandağ'da son yolculuğuna uğurlanacak. Babası Remzi Fırıncıoğlu'na tebliğ edilen haber ailenin evine ateş düşürdü. Diğer yandan Mustafa Ertürk de Gaziantep'te toprağa verilecek. Ailesine verilen haberin ardından Gaziantep'te de büyük üzüntü yaşandı.
 


O fotoğraflar kahretti

Öte yandan sosyal medyada yayılan bir fotoğraf görenleri kahretti. Şehit babası Remzi Fırıncıoğulları'nın oğlunu vatani görevini yapması için Balıkesir Bakım-Onarım Komutanlığı'na teslim ettiği ana ilişkin fotoğraf, büyük üzüntü yaşattı.


 

Gaziantep'te de gözyaşı

Acı haberi duyan şehit Mustafa Ertürk'ün annesi Hatice ve baba Osman Ertürk, gözyaşlarına boğuldu. İstiklal Mahallesi'ndeki şehit evinin önüne taziye çadırı kurulurken, Ertürk’ün şehit düştüğü haberini alan yakınları şehit evine akın etti. Şehit Ertürk’ün cenazesi, bugün Gaziantep'te düzenlenecek törenin ardından defnedilecek.

şehit mustafa ertürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.