23 Nisan mesajları ve sözleri 2023, en güzel 23 Nisan mesajları listesi

23 Nisan mesajları ve sözleri 2023, en güzel 23 Nisan mesajları listesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 2023 yılında da coşkuyla kutlanıyor. İşte bu özel günde sevdiklerinle paylaşabileceğiniz 23 Nisan mesajları…

Ali Birerdinç - 23 Nisan Çocuk Bayramı’nın gelmesi ile birlikte vatandaşlar, sosyal medyadan paylaşım yapmak için en özel 23 Nisan mesajlarını araştırmaya başladı. En güzel resimli 23 Nisan mesajları, 23 Nisan 2023 kutlama mesajları, 23 Nisan anlamlı sözler ve Atatürk’ün sözleri ile bezeli 23 Nisan görsellerini sizler için bir araya getirdik.

- İnanıyoruz ki,Yeni Türkiye’nin öz cevheri Ulusal Egemenliktir. Ulusun kayıtsız şartsız egemenliğidir. Atatürk
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103. Yıldönümünü ve 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyorum.

- Baharın en güzel çiçekleri çocuklar. Eğer gülüyorsa çocuklar, daha aydınlık olacak yarınlar. Çocuklar; bu bahar, gelecek sizin! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!

- Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı 23 Nisan’ın 103. yılında, egemenlik yolunda yürüyen cesur yüreklere minnet duygusuyla…23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

- Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir. Vatanı korumak, çocukları korumakla başlar. Egemen olmayan boyun eğmek zorunda kalır. W. Shakespeare

- 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bizlere bu vatanı emanet eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor milletimizin egemenliğimi çocuklarımızın bayramını kutluyorum.

- Bugün 23 Nisan. Bugün geleceğimizin büyüklerinin günü. Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!

- Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır.

- Yürü ki çocuk, tarihin de seninle birlikte nice yüzyıllara yürüsün… Cumhuriyetimizin 100. yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun!

- Milli egemenlik milletin namusudur, şerefidir, haysiyetidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

- Tüm çocuklarımıza neşeli, keyifli ve ilham verici bir 23 Nisan dileriz! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!

- Bir çocuğu eğitmek o ülkenin kaderini belirler! 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.