24 Şubat İstanbul'da deprem | Merkez üssü ve şiddeti

24 Şubat İstanbul'da deprem | Merkez üssü ve şiddeti
24 Şubat Pazartesi 05.45'te deprem meydana geldi. İstanbul'da da hissedilen depremin merkez üssü ve şiddeti merak ediliyor. İşte detaylar...

24 Şubat Pazartesi 05.45'te deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul'da da hissedildi. Merkez üssü ve şiddeti merak ediliyor.

Merkez üssü Manisa Akhisar olan depremin şiddeti 4.8 olarak açıklandı.

Türkiye'de bugün meydana gelen tüm depremlerin listesi için tıklayın>>>
 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Manisa Valiliği, merkez üssü Akhisar ilçesi olan 4,8 büyüklüğündeki depreme ilişkin herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, saat 05:43'te merkez üssü Akhisar olan 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiği belirtildi. Açıklamada, "An itibarıyla depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Akhisar ilçesinde 22 Ocak'ta 5,4 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş, 4 kişi hafif şekilde yaralanmıştı. Bölgede 22 Ocak'tan bu yana en büyüğü 4,8 olan çok sayıda deprem meydana gelmiş, Akhisar, Kırkağaç, Saruhanlı ve Soma ilçelerinde toplam 305 ağır hasarlı, 802 az hasarlı yapı-konut tespit edilmişti.

Depremden zarar gören vatandaşların barınma ve korunmasını sağlamak için ihtiyaç duyulan 29 mahallede Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı İl Müdürlüğü tarafından 518 çadır ve 30 konteyner kurulmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum