Adaylığı geri çekilen Gökhan Zan’dan ilk açıklama!

Adaylığı geri çekilen Gökhan Zan’dan ilk açıklama!
TİP’in bugün yaptığı açıklama ile adaylığının geri çekildiğini duyurduğu Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan’dan ilk açıklama.

31 Mart yerel seçimlerinde TİP’ten Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen ancak bugün Türkiye İşçi Partisi tarafından adaylığı geri çekilen Gökhan Zan ilk kez konuştu. Mahkeme önünden çektiği videoları paylaşan Zan, hakkındaki iddialara ilişkin suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Kişisel X hesabından yazılı ve videolu bir paylaşım yapan Gökhan Zan, tehdit ve şantaja uğradığını söyledi. Adaylığına devam edeceğini belirten Zan, avukatı ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mücadeleden vazgeçmeyeceğinin altını çizen Zan, geri adım atmayacağını da vurguladı.

İşte Gökhan Zan’ın söz konusu paylaşımında yer alan ifadeler:

“Sevgili Halkım
Sizlerle bu yola çıkarken asla pes etmeyeceğimi, mücadeleden vazgeçmeyeceğimi, yolumuza engeller çıkarsalar da geri adım atmayacağımı söylemiştim.

Halkımızın kaynaklarını ve tercihlerini sömürerek kurdukları saltanatı sürdürmek isteyenler, adaylığımızdan ilk günden beri rahatsız oldular.

Tehditlerine ve şantajlarına boyun eğmediğimde de bu sefer en iyi bildikleri fetöcü yöntemlere, montajlara sarıldılar.

Ama bu sefer sert kayaya çarptılar ve desteğini her zaman yanımda hissettiğim siz değerli hemşerilerimin mücadele azmine ve kararlılığına yenik düşecekler.

Yoluma ve adaylığıma halkımla birlikte daha azimli ve güçlü bir şekilde devam edeceğim.

Karanlık odaklara, kiralık çetelere ve satılık kalemlere inat güzel günler göreceğiz…”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.