Ahmet Davutoğlu: AK Parti'nin devamı değiliz

Ahmet Davutoğlu: AK Parti'nin devamı değiliz
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Geçmişi reddetmeyiz ama nasıl Demokrat Parti içinden çıktığı partinin devamı değilse biz de içinden çıktığımız partilerin devamı değiliz" dedi

Gelecek Partisi’nin İstanbul İl Başkanlığı düzenlenen törenle açıldı. Küçükçekmece’deki açılışı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu yaptı. Konuşanların suçlandığını, yolsuzluk var diyenlerin cezalandırıldığını belirten Davutoğlu, "Bu korku iklimini dağıtacağız. Hukuka güven kalmadı. Herkes yarınından endişe içinde. Bu ülkenin kaderini mahkum etmek isteyen ister FETÖ, ister PKK, ister Pelikan olsun onların karşısında çelik bir iradeyle duracağız" eleştirisinde bulundu.

AĞZIMIZDAN KEM SÖZ ÇIKMADI
Nice hakaretlere rağmen ağzından kem söz çıkmadığını ifade eden Davutoğlu, "Bundan sonra da çıkmayacak. Dilimiz bozulmayacak. Geçmişi reddetmeyiz ama nasıl Demokrat Parti içinden çıktığı partinin devamı değilse biz de içinden çıktığımız partilerin devamı değiliz. Anlaştığımız şeyler ilkelerdir. şatafat, kibir, şeffaflıktan kopuş ve yolsuzluk ekonomi kaynaklarını tüketiyor. Kendi oğlunu diğer vatan evlatlarından ayıran biri devlet adamı olamaz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.