Ahmet Davutoğlu'ndan Erdoğan'ı kızdıracak sözler: Sizin hikayeniz sona erdi

Ahmet Davutoğlu'ndan Erdoğan'ı kızdıracak sözler: Sizin hikayeniz sona erdi
Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından iktidara seslenerek, "Ülkenin her yerinden yangın haberleri geliyor. Elektrik ve doğalgaz faturalarından kaynaklanan ekonomik yangın haberleri. Artık yeter! Hikayenin bittiğini anlayın" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, açıklanan enflasyon rakamlarının ardından sosyal medyadan paylaştığı video ile iktidarı eleştirdi.

Davutoğlu, “Bugün enflasyon rakamlarını büyük bir üzüntüyle öğrendik. TÜFE'de yüzde 50, ÜFE'de yüzde 100'e yaklaşan bir enflasyon, yakında TÜFE'de de üç rakamlara gelmemiz şaşırtıcı olmayacak” dedi.


DAVUTOĞLU ERDOĞAN’A SESLENDİ

Davutoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, “Bu rakamlar 2002 Nisan ayından bu yana TÜFE'deki en yüksek rakam. ÜFE'de de 2002 ocağından bu yana gelen en yüksek. Aslında bu rakamların söylediği şey çok basit. Yolsuzlukla mücadele diye geldiniz, ülkeyi yolsuzluklar cenneti haline getirdiniz. Yoksullukla mücadele dediniz, verdiğiniz zamları 1 ayda bitiren bir Ocak enflasyonu ile karşı karşıya bıraktınız ülkeyi” ifadelerini kullandı.


“ARTIK YETER”

Sözlerini “Ülkenin her yerinden yangın haberleri geliyor” diye sürdüren Davutoğlu, “Elektrik ve doğalgaz faturalarından kaynaklanan ekonomik yangın haberleri. Artık yeter! Hikayenin bittiğini anlayın ve yeni bir hikaye yazamayacaksanız ki yazamayacaksınız, bu ülkenin üzerindeki oluşturduğunuz kara bulutları dağıtın ve gidin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.