Ahmet Ercan’dan Adana depremi yorumu: Daha büyük bir deprem gelirse…

Ahmet Ercan’dan Adana depremi yorumu: Daha büyük bir deprem gelirse…
Prof. Dr. Ahmet Ercan, Adana Kozan’da bu sabah meydana gelen ve artçıları halen devam eden 5,5’lik deprem hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Adana ve çevresinde büyük panik yaratan Kozan depreminin ardından bilim insanlarının ardı ardına açıklamaları gelmeye devam ediyor. Adana bölgesine yönelik yaptığı deprem uyarıları ile bilinen Prof. Dr. Naci Görür’ün ardından bu kez de Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan Kozan depremi yorumu geldi.

Kişisel sosyal medya hesabından Kozan’da meydana gelen 5,5 şiddetindeki sarsıntıya dair paylaşımda bulunan Ahmet Ercan, bölgede daha büyük bir deprem beklenip beklenmediğine dair yorumunu da paylaştı.

Geçtiğimiz hafta bölgede meydana gelebilecek depremle ilgili bir mesaj paylaştığını hatırlatan Ercan, Adana’da daha büyük bir deprem meydana gelirse şaşıracağını belirtti.

İşte Ahmet Ercan’ın 25 Temmuz 2023 Salı günü gerçekleşen Adana Kozan depremine ilişkin yorumları: "Kozan'da gerçekleşen M5,5'luk artçı depremin geleceğini geçen hafta twitterdan yazmıştım. Bunun ardından daha büyük deprem gelirse ya da Adana"ya inerse şaşırırım. Geçmiş olsun."

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.