AK Parti 7. Olağan Kongresi nerede, ne zaman ve saat kaçta? Canlı izle

AK Parti 7. Olağan Kongresi nerede, ne zaman ve saat kaçta? Canlı izle
Adalet ve Kalkınma Partisi'nin uzun süredir beklenen kongresi bugün yapılacak. Parti kurulduğundan bu yana 7. kez düzenlenecek olan kongre için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın söyleyeceği her cümler de ilgiyle takip edilecek. Peki, AK Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman ve saat kaçta? Canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

AK Parti'nin 7. Olağan Kongresi için sabırsız bekleyiş sürüyor. Hem parti içindeki gelişmelerin hem muhalefete olan tavrın hem ülke içindeki ve dışındaki durumların değerlendirileceği kongrede verilen mesajlar merak ediliyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın söyleyeceği her söz de dikkatle dinlenecek. Milyonlarda gözünü bugüne çevirdi ve yaşanacaklar merak konusu. Peki, AK Parti 7. Olağan Kongresi ne zaman ve saat kaçta? Canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


Ak Parti 7. olağan Kongresi ne zaman?

AK Parti'nin bugün düzenlenecek olan 7. Olağan Kongresi'ne Ankara Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Kongre saat 10.00'da başlayacak. Son konuşmayı ise Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek. Tam program ise aşağıda yer almaktadır.

ak parti 7. olağan kongresi



AK Parti'nin 7. Olağan Kongre sloganı nedir?

Bugün önemli bir gün yaşayacak olan AK Parti'nin yeni sloganı  "Türkiye için güven ve istikrar"  olarak belirlendi. Nefeslerin tutulduğu günde özellikle bu konuda söyleyecekleri merak edilen Erdoğan'ın birçok başlık altında değerlendirme yapması bekleniyor.


 

AK Parti'nin 7. Olağan Kongresi canlı izle

Kongreyi izlemek isteyen vatandaşlar araştırma yaparak bu önemli güne tanıklık etmek amacında. AK Parti'nin 7. Olağan Kongresi partinin resmi yayın kanalları başta olmak üzere birçok haber kanalında da canlı olarak izleyebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.