AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: 'CHP’li ve İYİ Partili aktörlere soruyorum, Selahattin Demirtaş'tan korkuyor musunuz?'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: 'CHP’li ve İYİ Partili aktörlere soruyorum, Selahattin Demirtaş'tan korkuyor musunuz?'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Selahattin Demirtaş'ın, CHP ve İYİ Parti'ye resmen ültimatom verdiğini ve CHP ve İYİ Parti'nin önde gelen aktörlerinin ise bu tehdide boyun eğdini söyledi.

açıklamada bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, şunları söyledi:

"Selahattin Demirtaş CHP ve İYİ Parti’ye resmen ultimatom verdi ve “Kendi içinizdeki milliyetçileri, ulusalcıları temizleyin, yoksa yeni bir ittifakın önü açılır,” dedi. CHP ve İYİ Parti’nin önde gelen aktörleri ise yine topu taca atmayı ve bu tehdide boyun eğmeyi tercih etti.

HDP’li ve PKK’lı aktörlerin daha önceki rest çekmelerine, had bildirmelerine defalarca sükûnetle yaklaşan Millet İttifakı’nın temsilcilerinin şunu bilmesi gerekiyor: BU CEVAPSIZ BIRAKILACAK BİR MESELE DEĞİLDİR!

Buradan CHP’li ve İYİ Partili aktörlere soruyorum: 1) Selahattin Demirtaş’tan korkuyor musunuz? 2) Oy kaygısı için mi bu "ayar vermeye" sessiz kalıyorsunuz?"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.