AK Parti kampa giriyor: Seçim hazırlığı ve 3600 Ek Gösterge masaya yatırılacak

AK Parti kampa giriyor: Seçim hazırlığı ve 3600 Ek Gösterge masaya yatırılacak
AK Part kampında, seçim, ekonomi, 3600 Ek Gösterge, dış politika gibi Türkiye’nin gündemindeki önemli başlıklarda da kararlar alınacak.

Bugün, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın açılışıyla başlayacak olan AK Parti Kızılcahamam kampında gelecek yıl yapılması planlanan seçimlerin görüşüleceği belirtildi. Ekonomi, 3600 Ek Gösterge, dış politika gibi Türkiye’nin gündemindeki önemli başlıklarda da kararlar alınacak. AK Parti, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan başkanlığında Kızılcahamam’da bugün kampa giriyor.

3600 EK GÖSTERGE, DIŞ POLİTİKA...

Türkiye gazetesinin haberine  göre; 3 gün sürecek kampta 2023 seçimlerine yönelik hazırlıklar masaya yatırılacak. Ekonomi, 3600 Ek Gösterge, dış politika gibi Türkiye’nin gündemindeki önemli başlıklar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında karara bağlanacak. Fahiş kira artışlarının önlenmesine yönelik çalışmalar da kamp çerçevesinde ele alınacak.

Bu arada, kampın yapılacağı otelin etrafına ve ilçedeki bazı caddelere “Evinize hoş geldiniz Başkomutan’ımız”, “Sayın Cumhurbaşkanı’mız şehitler ve kahramanlar diyarına hoş geldiniz”, “Rahat ol Türkiye emin ellerdesin”, “Türkiye’nin değil dünyanın lideri” yazılı pankartlar asıldı. Emine Erdoğan’ın öncülüğünde hazırlanan ve 28 çevre gönüllüsünün hikâyelerinin yer aldığı “Dünya Ortak Evimiz” kitabı da katılımcılara hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.