Ak Parti'li Kasım Birol Yılgın'dan 'İmamoğlu'na gönderme! İşte tepki çeken o paylaşım

Ak Parti'li Kasım Birol Yılgın'dan 'İmamoğlu'na gönderme! İşte tepki çeken o paylaşım
Ekrem İmamoğlu’na, e-posta göndererek 'Senin kanını akıtır sana içiririm' şeklinde ağır tehditlerde bulunan Tuna G. mahkemece tutuklanmıştı. Bunların ardından AKP Antalya İl Başkan Yardımcısı ve İHH İl Başkan Yardımcısı Kasım Birol Yılgın Twitter hesabından Melih Gökçek'i etiketleyerek tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Ak Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) İl Başkan Yardımcısı Kasım Birol Yılgın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki topladı.

Yılgın, Twitter hesabından önce “Bunları kudurtan var ya. Türkiye'nin İMF'ye muhtaç olması değil. RTE’ye muhtaç olması” diye yazdı.

Yılgın  daha sonra da “Bu solculara ‘Senin kanını içerim’ demeyin, ‘Senin rakını içerim’ deyin. Bakın ne kadar etkili oluyor” mesajını paylaştı.

Paylaşımına onları da etiketledi
Yılgın’ın, paylaşımına AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, görevinden istifa ettirilen eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, parti yöneticileri ve iktidara yakınlığıyla bilinen gazetecileri etiketlemesi ise dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.