AK Parti muhalefet değil mi?

AK Parti muhalefet değil mi?
Ülkede yaşanan sorunlar karşısında bir kaç duyarlı gazeteci ya da duyarlı bir kaç aydın insanın insanın dışında kimsenin bir şey dediği var mı?

Bilmem ama şu an ulusalda iktidar, yerelde muhalefet olan Adalet ve Kalkınma Partisi İl, İlçe ve Belde Teşkilatları başta olmak üzere herkes halinden memnun ve ses çıkarmaz durumda..
Suriye'mi?
O da ne?
Zaten... O işe Erdoğan bakıyor..
Güneydoğu mu?
Oda ne?
HDP'li Belediye Başkanları zaten tutuklanıyor?
Yerelde olan onca sorun ve mana üzerine mana arayan
ve 7 aydır bir çivi çakamayan CHP'li Belediyeler..
-Ne olmuş ki? Oy alan, seçilen onlar, çözsünler işte kardeşim..
Ve başta ekonomik kriz, İstanbul trafiği ve onca sorun sıkıntı..
Ne olmuş ki?!..
AVM'ler dolu, camiler ve marketlerin içi, önü sebze ve meyve dolu..
Eğitimdeki kafa karışıklığı, ekonomideki belirsizlik..
Ve Ardahan'daki Milli Egemenlik Parkının ortasına yapılan tuvalet ve yapılacak olan beton binalar..
Ve İstanbul'un tıkanan cadde ve de sokakları, son depremle sarsılan onca binanın yenilenmesinin beklendiği başkentten gelecek olan haberler beklenir..
Ankara demişken İstanbul gibi belediye meclislerinde çoğunluk AK Partililerde...
Ve işler istendiği gibi yürümüyor dense de maaşlar, oturum harçları tıkır, tıkır alınmaya devam eder..
Peki bunlar olurken, ulusalda iktidar olan ama yerelde muhalefet olan AK Partililerden, sendikalar, stk'lar ve vatandaşlar gibi kimseden neden ses çıkmaz..
Muhalefet nerede? diye soranların kendilerinin yaşananlar konusunda ne dedikleri, niye sustuklarının sorulmadığı memlekette işler tıkırındamı?..
Bilmem ama bir kaç gazeteci ve duyarlı insan dışında ulusalda iktidar yerelde muhalefet olan AK Partililer dahil kimseden çıt yok..
Çünkü memlekette sorun, sıkıntı, savaş pardon çatışma, ekonomik kriz yok ki!..
Ve ulusalda iktidar olan ve kendilerini eleştirmeye gelemeyen yerel de muhalefet olan AK Partililer de susar CHP'li belediyelerden beklenenlerin neden yapılmadığını ve dün kendilerini eleştiren CHP'lilerin bugün yaşananları eleştirmesini bekler gibi sessizice, susup. dururlar, yerelde muhalefet olduklarını unutup, 'Hala biz iktidarız' derlerken, sanarlarken..
Bunun en bariz ve açık örneği de  Ardahan AK Partililer de görünür..
Çünkü kentte Milli Egemenlik Parkının betonlaştırılması başta olmak üzere yaşananlar karşısında en duyarsız kalanların başını AK Parti Ardahan İl, İlçe ve Belde Başkanları çeker..
Bu durum sadece Ardahan'da mı yaşanır ki?!
Hayır, İstanbul başta olmak üzere bir çok kentin yerelinde kendilerini iktidar sanıp, muhalefet olduklarını unutan AK Partililer gibi İYİ Partililer, HDP'liler, MHP'liler, Saadet Partililer ve diğer siyasi partiler, sendikalar, stk'lar ve insanlar yaşananlar karşısında sessiz kalmaları değil mi bu yaşananlardan sorumlu olanlar?!..
Bilmem ama muhalefetin olmadığı yerde iktidar olmanında tat vermediği de bir diğer gerçek olarak bu ülkenin diğer önemli bir sorunu dersek abartıyorsun     demeyin...
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.