AK Parti’de İBB için hangi isimler öne çıkıyor? O isim ilk yüz kişi arasında bile yok!

AK Parti’de İBB için hangi isimler öne çıkıyor? O isim ilk yüz kişi arasında bile yok!
Yerel seçimler yaklaşırken, partiler büyükşehirleri kazanmak için planlar yapmaya başladı. İstanbul’u yeniden kazanmak isteyen AK Parti bunun için bir anket yaptırdı. İşte çıkan sonuçlar…

Türkiye, 2024 yılının mart ayında yerel seçime gitmeye hazırlanıyor. Özellikle büyükşehirlerde çetin bir mücadele yaşanması beklenirken. AK Parti’nin İstanbul için özel bir çalışma yaptığı bilinirken, öne çıkan isimler de yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki AK Parti’nin İBB için yaptırdığı anket yoklamasından hangi isimler çıktı? AK Parti, İstanbul için kimi aday göstermeyi düşünüyor? İşte yanıtı…

Gazeteci Mehmet Mert, kişisel Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için yaptırdığı anketin çarpıcı sonuçlarını paylaştı. AK Parti’nin İBB anketinde öne çıkan isimleri sıralayan Mert, son günlerde adı öne çıkan bir ismin ise listede oldukça geride kaldığını sözlerine ekledi.

AK Parti’nin İBB adaylığı anketinde Murat Kurum, Adil Karaismailoğlu gibi isimler öne çıkarken, özellikle son çıktığı televizyon programında namaz kıldığı anlar sosyal medyada gündem yaratan Tevfik Göksu’nun adı ise ilk yüz isim arasında yer almadı.

İşte Mehmet Mert’in paylaştığı o mesajın tamamı ve AK Parti’nin İBB adaylığı için öne çıkan isimler: “#AKPARTİ İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için anket yoklamalarına başladı. Eski Çevre Bakanı Murat Kurum, eski Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, isimleri öne çıkarken Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun adı ilk yüz kişide bile yok…”

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.