AK Parti'de o isim İstanbul adaylığı için konuşuluyordu! Net yanıt geldi: 'Görevimize odaklıyız'

AK Parti'de o isim İstanbul adaylığı için konuşuluyordu! Net yanıt geldi: 'Görevimize odaklıyız'
AK Parti'de son zamanlarda İBB adaylığı için konuşulan Ali Yerlikaya cephesinden söz konusu iddialara karşı açıklama geldi.

Yaklaşan yerel seçimler için AK Parti'de birçok isim aday olarak gündeme geliyor. İstanbul aday adayları için Esenler, Üsküdar ve Tuzla belediye başkanları Mehmet Tevfik Göksu, Hilmi Türkmen ve Şadi Yazıcıeski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın isimleri geçmişti.

Öte yandan son zamanlarda suç örgütlerine yaptığı operasyonlarla muhalefet partilerinin övgüsünü alan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın isminin konuşulduğu iddia edilmişti.

Mynet'in haberine göre, İçişleri kaynakları Ali Yerlikaya'nın İBB adaylığı iddialarına yanıt verdi.
Ali Yerlikaya'nın tüm konstrasyonunun 'suç örgütleriyle, organize çetelerle, bahis ve kaçak yapılarla mücadele olduğunu' dile getiren İçişleri kaynakları, 'Kesinlikle ne bir çalışmamız ne de bir adaylık düşüncemiz var. Görevimize odaklıyız' ifadelerini kullandı.

Öte yandan Ali Yerlikaya cephesinden daha öncesinde de benzer bir açıklama gelmişti. Gazeteci İsmail Küçükkaya, İçişleri Bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkilinin Ali Yerlikaya’nın İBB adaylığı konusunda "Ne aklında ne fikrinde ne kalbinde ne de planlamasında hiçbir şekilde İBB adaylığı yok." demişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.