AK Partili başkandan vatandaşa gözdağı: 'Hükümetimiz bir adım geri giderse...’

AK Partili başkandan vatandaşa gözdağı: 'Hükümetimiz bir adım geri giderse...’
AK Parti Merzifon İlçe Başkanı avukat Abdullah Şahin, "Siyasi istikrar bozulursa, hükümetimiz bir adım geri giderse emekli ve memur maaşları yatmayabilir” diyerek vatandaşa gözdağı verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlara seslenen AK Parti Merzifon İlçe Başkanı avukat Abdullah Şahin'in açıklamaları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay'daki konuşmasını hatırlattı.

Geçtiğimiz ay Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Hatay İlçe Belediye Başkan Tanıtım Toplantısı'nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı, mahzun kaldı" ifadelerini kullanmış ve bu sözleri kısa sürede eleştirilerin hedefi olmuştu.

Erdoğan'ın sözleri depremzedelere yönelik 'tehdit' olarak görülürken benzer söylemler AK Parti Merzifon İlçe Başkanı avukat Abdullah Şahin'den geldi.

Şahin konuşmasında adeta tehdit niteliğinde mesajlar verdi. Hükümetin geri gitmesi durumunda emekli ve memur maaşlarının yatırılmayabileceğini savunan Şahin, şunları söyledi:

“Bir gün paranın gelmediğini görürsek bankamatikten o zaman anlarız ki bu paranın gelmesi çok önemli bir şeymiş. Güneşin doğması nasıl önemli bir şey o paranın bankamatikten gelmesi de önemli bir şey.

"Eğer ülkemizdeki düzen bozulursa..."

O para gelmeyebilir mi? Evet arkadaşlar o para bir gün gelmeyebilir bankamatikten. Az bulduğunuz emekli maaşı da gelmeyebilir, çok bulduğunuz memur maaşı da gelmeyebilir.

Niçin gelmeyebilir? Eğer ülkemizdeki düzen bozulursa, istikrar bozulursa hükümetimiz bir adım geri giderse maaşınız da gelmeyebilir. Geçiminiz de daralabilir.”

İsmail Saymaz: Vatandaşı tehdit ediyor

O anların görüntülerini paylaşan gazeteci İsmail Saymaz, "AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Avukat Abdullah Şahin, “Eğer siyasi istikrar bozulursa, hükümetimiz bir adım geri giderse emekli ve memur maaşları yatmayabilir” diyerek, vatandaşı tehdit ediyor. Açık açık “Bize oy vermezseniz aç kalırsınız” diyor." notunu düştü.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.