AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum mal varlığını açıkladı: 'Biraz da borcumuz var'

AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum mal varlığını açıkladı: 'Biraz da borcumuz var'
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın mal varlığını açıklamasının ardından AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum da canlı yayında mal varlığını paylaştı.

Habertürk canlı yayınına katılan Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, mal varlığını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde mal varlığını açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, rakiplerine de açıklamaları yönünde çağrıda bulunarak "Ankara, İstanbul, İzmir rakiplerimiz, bütün belediye başkanları; çıkarın bakalım tüm mal beyanlarınızı. Bu ülkedeki yoksulluğun en büyük sebebi ülkedeki yolsuzluklardır." demişti.

Bunun üzerine belediye başkan adayları Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'na mal varlıklarını açıklayıp açıklamayacaklarına yönelik sorular yöneltilmişti. Söz konusu soruya Ekrem İmamoğlu "2019'da da mal varlığımı açıkladım. Şimdi de açıklayacağım" şeklinde yanıt vererek günü geldiğinde kamuoyuyla paylaşacağının mesajını vermişti. Murat Kurum da "Resmi olarak da mal varlığımız kayıtlardadır. Açıklamakta da hiçbir sıkıntı yok. Siz ne zaman istiyorsanız, o zaman açıklarız" demişti.

Habertürk yayınında "Mal varlığımızı açıklamada herhangi bir sorunumuz yok" diyen Kurum şunları söyledi.

"Ankara'da evimiz var. İstanbul'da evimiz var. 1 tane arabamız var. Biraz da borcumuz var. Mal varlığımız bu. Ev aldığımız için o eve olan borcumuz var. 2 yıl daha borç ödeyeceğiz. Ankara'da Ümitköy'de bir dairemiz var, burada da (İstanbul) Kağıthane'de dairemiz var..."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.