AKP’li belediye Halk Ekmek büfesini kaldırdı, İBB kayıtsız kalmadı

AKP’li belediye Halk Ekmek büfesini kaldırdı, İBB kayıtsız kalmadı
Bugün Sarıgazi’de adeta 2 belediye arasında ekmek savaşları yaşandı! Sancaktepe Belediyesi’nin hiçbir sebep göstermeden kaldırdığı Halk Ekmek büfesi sabah İBB yetkililerinin konuya el atmasıyla çözüldü. Yeni büfe İBB sınırlarına dahil olan hemen karşı kaldırıma yerleştirildi

AKP'li Sancaktepe Belediyesi, Sarıgazi’de bulunan İBB'nin Halk Ekmek büfesini kaldırdı. Bu duruma tepki gösteren vatandaşların sesi çok kısa sürede İBB yetkililerine ulaştı.

İBB Halk Ekmek AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama gece kaldırılan büfenin hemen karşı sokağına İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait alana yeni Halk Ekmek büfesini yerleştirdi. Kendi sosyal medya hesabında; “Kibar ablamızın ekmek teknesine de #HalkınEkmeği‘ne de sahip çıkmaya devam edeceğiz! Bu soğuk kış günü yüreğini ısıtabildiysek ne mutlu bizlere #İmamoğluVarsaÇözümVar” açıklamasını yaptı.

Kar yağışının etkili olduğu bugünlerde Sancaktepe Belediyesi’nin halkın ekmeği ile oynama çabası sosyal medyadan da tepki topladı. Mağdur olan vatandaşlar yeni büfenin yerleştirilmesiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.