Akşener, Antalya'da muhtarlarla buluştu

Akşener, Antalya'da muhtarlarla buluştu
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi temaslar için geldiği Antalya'da ilçe esnafı ve mahalle muhtarlarıyla buluştu.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, 2 gün sürecek Antalya ve 10 ilçesindeki programlarına saat 10.00'da Gazipaşa ilçesinde başladı. İlk olarak partisinin ilçe başkanlığını ziyaret eden Meral Akşener'i, Gazipaşa Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Ali Yılmaz, Gazipaşa İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, Gazipaşa ve Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yüksel, yönetim kurulu üyeleri ve partililer çiçeklerle karşıladı.

Akşener: Tatlı dille yetkili mercilere ileteceğiz
Parti yöneticileri ve milletvekillerinin eşlik ettiği Akşener'e, İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz plaket verdi ve ilçe hakkında bilgiler aktardı. Akşener'e, ilçede yetiştirilen zeytinlerden yapılmış zeytinyağı ile tropikal meyvelerden oluşan sepet hediye edildi. Gazipaşa Caddesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Meral Akşener, ardından Mahalle Muhtarlar Derneği'nde muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda muhtarları dinleyen Akşener'e Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik de çiftçilerin sıkıntılarından bahsetti. Akşener, "Ziyaretlerimiz kapsamında bu tür eksiklikleri ziyarette bulunduğumuz ilçelerde toplayıp, bu eksikliklerle ilgili kırıcı olmadan, tatlı dille yetkili mercilere ileteceğiz. Aracılık yapacağız" dedi.

Meral Akşener, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinden sonra karayoluyla Alanya'ya geçti.

Gazipaşa'nın ardından Alanya'ya geçti
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya programı kapsamında, Gazipaşa'nın ardından Alanya'ya geçti. Burada partinin ilçe başkanlığı binasında yöneticilerle görüşen Akşener, "Antalya'dan başladık, ilçe ilçe esnafımızla halkla hemşehrilerle hemhal olmak üzere yola çıktık. Bugün 'vira bismillah' dedik. Önce Gazipaşa şimdi Alanya, sırasıyla gideceğiz. Bugün yarın, 10 ilçe dolaşmış olacağız. Sonra merkezdeki ilçeleri dolaşacağız ve tamamlamış olacağız" dedi.

31 Mart yerel seçimine giderken, Antalya'ya sadece büyükşehir için geldiğini hatırlatan Akşener, "İlçeleri gezemedim. Dolayısıyla geç kalmış bir ziyaret benim gözümde. Hem sorun dinliyoruz hem hemhal oluyoruz. Benim için de çok faydalı bir program bu. Sonra sırasıyla önce Akdeniz'den başladık, Akdeniz'i bitirdikten sonra Marmara, Trakya ve İç Anadolu şeklinde devam ettireceğiz. İlçe başkanımıza, il başkanımıza, milletvekillerimize, genel başkan yardımcımıza, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine nezaketleri için çok teşekkür ediyorum. Kapalı salon toplantımız yok. Sadece vatandaşımızla 'Nasılsınız, iyi misiniz? Ne var ne yok? Sizin için ne yapabiliriz?' sorularının sorulduğu bir program bu" diye konuştu.

İlçe teşkilat binasındaki toplantının ardından İYİ Parti lideri Akşener, beraberinde genel başkan yardımcısı, Antalya milletvekilleri ve ilçe yöneticileriyle esnaf ziyaretleri için Alanya çarşısına gitti. Esnafı dolaşan Akşener, dükkanlara girerek, ilçe sakinleriyle sohbet etti. Akşener, esnaf ziyaretlerinin ardından Manavgat'a gitmek üzere yola çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.