Akşener, Avcılar ve Beylikdüzü ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu

Akşener, Avcılar ve Beylikdüzü ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü bakanlar toplantısı sonrası yaptığı açıklamayı eleştirerek İki dakika pandemi, 20 dakika CHP’nin her kademesindeki insanına bağırdı. Şimdi böyle bir pozisyonda bu ülke nasıl yönetilir" dedi.

Akşener, İstanbul’un Avcılar ve Beylikdüzü ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘sözde cumhurbaşkanı’ ifadesinden sonra yaşanan tartışmalara değindi:

(Sözde cumhurbaşkanı tartışması) Bu sert, kötü, iğrenç dili başlatan Sayın Erdoğan’dır. Bir türlü AK Parti Genel Başkanlığı’ndan sıyrılıp, hepimizin cumhurbaşkanı olmayı istemedi, yapmadı ve böyle bir tavra girmedi. 15-20 gün bu kavga devam eder. Türkiye’de bir algoritma var. FETÖ’cü, darbe, hain… Şimdi ‘sözde’ de dahil oldu bu algoritmanın içine. Dön baba dönelim. Bunları konuşmaya devam edeceğiz. İYİ Parti olarak bu gündemi reddediyoruz. Bu gündem basın emekçilerinin, esnafın dertlerini anlatmıyor. Bu pis, iğrenç, çirkin dil dönüyor dolaşıyor, sahibini vuruyor bumerang gibi… Bu tavrı reddetmeye devam edeceğiz.

meral akşener
 

"PARTİNİN PROPOGANDA İŞLERİNDEN SORUMLU KİŞİSİ GİBİYDİ"

(Dün akşamki Kabine toplantısı Erdoğan’ın yaptığı açıklama) Bir cumhurbaşkanı düşünün ki… İki dakika pandemi, 20 dakika CHP’nin her kademesindeki insanına bağırdı. Şimdi böyle bir pozisyonda bu ülke nasıl yönetilir. Bir saniyecik cumhurbaşkanı ol be kardeşim… Dün AK Parti Genel Başkanı gibi de değildi partinin propaganda işlerinden sorumlu kişisi konumundaydı. Bu doğru bir tutum değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.