Akşener'den zor durumdaki esnafa ''askıda elbise''

Akşener'den zor durumdaki esnafa ''askıda elbise''
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'nın Sincan ilçesinde esnafı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Akşener, siftah yapmadığını söyleyen bir esnafa destek olmak için alışveriş yaparak bir ihtiyaç sahibi gence verilmek üzere "askıda elbise" bıraktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretleri için Ankara'nın Sincan ilçesindeydi. Esnafın sorunlarını dinleyen Akşener, siftah yapmadığını söyleyen bir esnafa destek olmak için alışveriş yaparak bir ihtiyaç sahibi gence verilmek üzere "askıda elbise" bıraktı. Esnafın sorunlarını dinleyen Akşener'in ziyaretine yoğun ilgi gösterildi.

''GÜÇLÜ KADIN GÜÇLÜ TÜRKİYE''

Sincan’da esnaf ziyareti yapan Akşener, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla üzerinde “Güçlü Kadın Güçlü Türkiye” yazılı siyah renk bir maske taktı. Akşener, “Düğüncüler Sokağı” olarak bilinen ve ağırlıklı olarak özel günler için kıyafet satan dükkanlara girdi, esnafın derdini dinledi. Pandemi kısıtlamaları nedeniyle düğünlerin yapılamamasıyla zor durumda kalan bir esnaf, "Bir senedir biz iş yerimizi açamadık hep zarardayız" sözleriyle sorununu anlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.