Alaattin Çakıcı'dan kendisine bel altı mesaj veren Peker’e cevap

Alaattin Çakıcı'dan kendisine bel altı mesaj veren Peker’e cevap
Yeni İnfaz yasasından yararlanan ve dün tahliye edilen suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, kendisine bel altı mesaj veren Sedat Peker’e avukatı aracılığıyla yanıt verdi. İşte Çakıcı'nın Sedat Peker'e cevabı...

Alaattin Çakıcı avukatı Zeynep Çiftçi aracılığıyla yanıt verdi.

Av. Zeynep Çiftçi sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:  “Müvekkilim Alaattin Çakıcı tahliye edilmiştir. Eski Kırkpınar Güreş Ağası olan arkadaşı Mustafa Altınhan’ın Sarozdaki otelinde inzivaya çekilmiştir.Tüm sevenlerine duyurulur” 

Çakıcı'nın yaptırdığı bu paylaşım, "bende adres bildiriyorum" şeklinde yorumlandı.

Sedap Peker ne demişti?
"Kıymetli dostlarım, son birkaç gündür sosyal medyada, şahsımla ilgili bazı sohbetler olmakta… Sözde Alaattin Çakıcı isimli şahıs şahsımla ilgili bir şeyler söylemekte… Alaattin Çakıcı eski adamıdır… Dostluğu da düşmanlığı da namuslu yapar. Ben onun böyle bir şey söylediğini zannetmiyorum. Ancak bu konu çok konuşulduğu için söylemekte fayda var. Bana giydirecekleri tek şey, küçük Sedat’a prezervatif giydirirler! Evimin açık adresi de her yerde bilinmekte… Gelmek isteyenler buyursun önden gelsinler. Onlar için özel izin belgesi de getirtirim. Konuşmayla olmaz, adam gibi iş yapmak lazım!”"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum