Alaattin Çakıcı HEDEP'li Gergerlioğlu’na ‘had bildirdi’: 'Aklını başına al'

Alaattin Çakıcı HEDEP'li Gergerlioğlu’na ‘had bildirdi’: 'Aklını başına al'
Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, HEDEP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun Bahçeli'ye yönelik açıklamaları sonrası “Densiz herif. Aklını başına al, sakın bir daha boyundan büyük laflar etme” dedi.

Anayasa Mahkemesi (AYM) kararına rağmen Yargıtay'ın Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay'ın tahliye etmeme kararı ve AYM üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunmasının yankıları sürüyor.

Yargıtay'ın AYM hamlesi 'muhalefet' tabanında 'darbe' olarak nitelendirilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan önce Yargıtay'ın kararını doğru bulmuş sonrasında ise "Biz bu tartışmada taraf değil hakem konumundayız" ifadelerine yer vererek çözüm için 'yeni anayasa'yı işaret etmişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Yargıtay'a sahip çıkmış ve dün yaptığı açıklamada da vites yükseltmiş AYM Başkanı'nı da hedef almıştı. Bahçeli, dünkü grup toplantısında “Leyla Güven, Ömer Faruk Gergerlioğlu, Figen Yüksekdağ, Can Dündar başta olmak üzere PKK’lı ve FETÖ’cülere hak ihlali kararıyla can simidi uzatan Anayasa Mahkemesi’dir” ifadelerine yer vermişti.

TBMM Genel Kurulu’nda konuşan HEDEP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ise Bahçeli’ye yanıt vermiş ve söz konusu kendisini hedef alan açıklamasına sert tepki göstermişti. Gergerlioğlu, “Haddini bileceksin Bahçeli, Anayasayı AYM’yi tanıyacak, yerine oturacaksın. Sen önce Sinan Ateş’in katilinin neden Olcay Kılavuz’un evinde çıktığını söyle. Soyadımı bile doğru telaffuz edemeyen Bahçeli, Türkçe öğren de gel” dedi. Gergerlioğlu’nun bu konuşması sonrasında MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Gergerlioğlu’na “Ağzını topla, adi herif. Genel Kurulu’nda adabına uygun olmayan konuşmalar yapıyorsun, haddini bil” demişti.

Gergerlioğlu’nun bu açıklamaları üzerine organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'dan tehdit mesajı geldi. Çakıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "sakın bir daha boyundan büyük laflar etme", "yüreğiniz yetiyorsa Türkiye'nin her yerine gidip geliyorum adamsanız benim ilen yüzsüze gelin konuşacak yüreğiniz var mı?" şeklinde söylemlerde bulundu.

Alaattin Çakıcı’nın açıklaması şöyle:

"14 kasımda meclisteki konuşmanın videosunu izledim insanlar devletin bekasına zarar vermediği sürece ülkenin bölünmez bütünlüğünü namusu kadar seven iffeti kadar koruyan hangi etnik guruptan olursa olsun o Türk vatandaşıdır insanlar farklı siyasi düşünce içeresinde olabilir kantarın topuzunu kaçırmadan bölücülük yapmadığı sürece konuşma hakkına sahiptir ölçüler dahilinde o videoda sayın Genel başkanım Devlet bahçeliye lafını bilmez kandil uzantısı Osman Ömer Faruk Gergerlioğlu lafını bilmeyen densiz benimde ismimi katarak mafya ile niye resim çektirdin. Devlet başkanımız dahil tüm parti liderleri sokakta herkes ilen fotoğraf çektiriyor sokakta herkesle fotoğraf çektirmektedirler bu suç değildir sayın genel başkanıma Türkçe öğren diyor Türkiye'de en iyi edebi Türkçeyi konuşanlardan biridir haddini bil diyor densiz herif aklını başına al sakın bir daha boyundan büyük laflar etme sen ve senin gibilerde yüreği olmayan kandilin meclisteki kudurmuş çakalları yüreğiniz yetiyorsa Türkiye'nin her yerine gidip geliyorum adamsanız benim ilen yüzsüze gelin konuşacak yüreğiniz var mı? Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını kabul etmiş yüreğine sindirmiş tüm etnik gurup Türk vatandaşlarına selam olsun.

Kamuoyuna saygılarımla arz ederim”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.