Ali Babacan'dan 'Silivri soğuktur göndermesi'

Ali Babacan'dan 'Silivri soğuktur göndermesi'
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan partisinin 'Yarına Atılım Eylem Planı’nı tanıttığı toplantıda "Silivri soğuktur" göndermesinde bulundu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin ‘Yarına Atılım Eylem Planı’nı tanıttı. Babacan, yaptığı konuşmada, "Silivri soğuktur" göndermesinde bulundu.

İnternet, artık gündelik hayatımızın ayrılmaz bir parçası oldu diyen Babacan, “Nefes almak gibi bir ihtiyaç. Ülkeyi yönetenlere bakıyoruz, ‘Çıkar telefonunu' diyenleri pek anlamıyoruz. Hızlı, hesaplı, hür, hizmet odaklı ve her yerde olan internetin vatandaşın en temel haklarından birisi olduğuna inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Ali Babacan, “İnternet ortamında özgürlükleri garanti altına almadığımız müddetçe, internetteki iyileştirmeler bir işe yaramaz. Yeni kurulacak hükûmetin diyeceği çok basit: ‘Gençler, rahatlayın.” açıklamasında bulundu.


“SİLİVRİ SOĞUKTUR MUHABETTİNİ UNUTUN”

Silivri’ye göndermeden bulunan Babacan, “Öyle ‘Silivri soğuktur' muhabbetini unutun, artık bunlar gündemde olmayacak. Sosyal medyada istediğiniz paylaşımı yapın.

Gecenin yarısında polis kapınızda belirmeyecek. Biz ülkenin yeni yöneticileri olarak talimatı verdik: Artık hiç kimsenin kendi özgürlük alanına ilişmeyeceksiniz.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.