Ali Babacan: Hukuk devletinde böyle bir şey olur mu?

Ali Babacan: Hukuk devletinde böyle bir şey olur mu?
DEVA Partisi lideri Ali Babacan, partisinin Malatya 1. Olağan Kongresi'nde konuşuyor. 

Ali Babacan DEVA Partisi Malatya 1. Olağan Kongresi'nde konuşuyor. Babacan, Malatya'da partisinin billboardlarının kaldırılması ve anons çalışmalarının iptal edilmesin sert tepki gösterdi.

Babacan, partisi için Malatya'da hazırlanan afiş ve billboardlarının söküldüğünü belirterek "Anons çalışması yapılıyordu, gürültü kirliliği yapıyorsunuz diyerek engellediler. İktidar partisinin anonslarına ise ses yok. Sözleşmeleri yapılmış tanıtım çalışmaları son dakika iptal ediliyor. Fark ne biliyor musunuz? Bir partinin genel başkanının aynı zamanda Cumhurbaşkanı olması. Sistem sorunu var. Hukuk devletinde böyle bir şey olur mu? Bir sözleşme hukuku varsa bunun çiğnenmesi lazım" dedi. 

ÇİFTE STANDARDA SERT SÖZLER

Başkanlık sisteminin sorunlarına işaret eden Babacan "Tarafsızlık üzerine yemin etmiş bir devlet başkanı bunları yapamaz. Türkiye demokrasisine daha fazla zarar vermeye kimsenin hakkı yoktur. Herkes hukuka bağlı olmak zorundadır. Aksi halde bu ülkede istikrardan bahsedilemez. Bu ülkede yatırımlardan bahsedilemez" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.